Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Torna la Festa BBVA de la Primavera en viu a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell

  • La jornada es celebrarà diumenge 3 d’abril, de 10 a 14 h, a l’Espai Natura Fundació 1859, Masia de Can Deu, Sabadell.
  • Es podran fer les activitats ja tradicionals en aquesta festa al llarg del matí. El tema central serà el 50 aniversari del Museu de la Vida al Camp i del Centre d’Activitats Ambientals de Can Deu.
  • L’aforament serà limitat amb un únic torn i caldrà reservar prèviament l’entrada.
  • La Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb el suport de BBVA, organitza la 24a edició d’aquesta festa popular, que en l’edició de 2019 va atraure més de 7.000 persones.

 

El diumenge 3 d’abril es celebrarà en un format presencial la Festa BBVA de Primavera organitzada per la Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb el suport de BBVA, aquesta jornada de convivència familiar a l’aire lliure tindrà lloc de 10 a 14 h amb un seguit d’activitats de temàtica sobre aquesta època de l’any i en commemoració del 50è aniversari d’aquest equipament de referència en els àmbits de la cultura popular tradicional i de l’educació ambiental.

La Festa BBVA de la Primavera del 2019, que és la darrera que es va realitzar presencialment, va atraure més de 7.000 persones a l’Espai Natura 1859 Caixa Sabadell. L’any 2020 no es va poder fer en aplicació de les mesures de prevenció de la Covid-19 i el 2021 la festa es va emetre per “streaming”.La del 2022 serà una edició renovada de la Festa BBVA de la Primavera a l’Espai Natura de Sabadell en la que les activitats es realitzaran dins del recinte de la masia, amb control d’aforament i reserva prèvia.

Entre d’altres activitats, de 10 a 14h els assistents rebran la “Benvinguda a la Primavera” amb la Cia. Bambalina i es trobaran amb la Mostra d’Entitats de Sabadell on podran conèixer i interessar-se per la tasca que realitzen les cinc entitats convidades. Per poder gaudir dels tastes que ens prepararan caldrà haver reservat prèviament els tiquets degustació juntament amb l’entrada.

Continuant amb la Festa, podran gaudir de la visita al Museu de la Vida al Camp i als animals de la granja, desafiar el seu enginy amb els jocs interactius “Gargot d’imaginació” de la Cia. Guixot de 8, jugar amb el “Núvol de bombolles” de la Cia. Bombolles de Sabó, construir aprenent amb els Tallers de Natura, ser solidaris amb la gimcana i visitar l’exposició “Espai Natura. 50 anys de cultura rural”.

Al llarg del matí ens animarà el cercavila “Els marxants de Can Seixanta” de la Cia. ACTIM i com a fi de festa, de 12 a 13h tindrem l’espectacle “Animació per la mainada...i més grandets” amb Jaume Barri. Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d’estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones.

L’accés a la Festa BBVA de la Primavera tindrà una entrada general de 3,00/persona i serà gratuïta per als menors de 2 anys. El cost de les entrades es destinarà a cobrir les despeses de la seva emissió i a la gestió del control de l’aforament.


La informació de la festa es pot trobar a:
hhttp://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura/festa-bbva-de-la-primavera-2022/

La reserva d’entrades es pot fer a:
https://entradas.codetickets.com/entradas/fundacio1859caixasabadell