Skip to content
Accept
Go to footer
Accept
Go to the menu
Accept

Cicle de tallers al voltant d’una festa tradicional catalana relacionada amb el món rural que oferim en tres moments puntuals de l'any.

 

Es tracta de tres tallers que segueixen una mateixa dinàmica: una primera part de coneixement de la festa tradicional i les seves arrels rurals, una segona part més lúdica de descoberta dels elements de la festa a la masia i als seus voltants (camps, horts granja i bosc) i una tercera part de taller manual (elaboració dels panellets, fabricació del Tió o decoració dels ous de Pasqua). El taller dels ous de pasqua es realitzarà entre setmana mentre que el dels panellets i el del tió es faran en diumenges al matí. Per a cada jornada es programaran dos tallers consecutius

Són tallers amb places limitades per als que cal fer reserva prèvia.

ÉS UNA ACTIVITAT FAMILIAR, CAL QUE TOTS ELS PARTICIPANTS (adults i nens) DISPOSIN DE LA CORRESPONENT ENTRADA

- Taller dels Ous de Pasqua: del 2 al 4 d’abril de 2023. s'inicia amb les Festes de Pasqua i l'equinocci de primavera, es continua amb la visita a l'aviram de la granja i la recerca dels ous i finalitza amb la pràctica de decoració dels Ous de Pasqua.

- Taller dels Panellets: diumenges 16 i 30 d’octubre de 2022. s'inicia amb la Festa de Tots Sants i l'equinocci de tardor, es continua amb el coneixement de l'ametller i les ametlles i finalitza amb la pràctica d'obtenció de farina d'ametlla i elaboració de panellets a l'aula.

- Taller del Tió de Nadal: diumenges 4, 11 i 18 de desembre de 2022. Taller del Tió de Nadal: s'inicia amb la Festa de Nadal i el solstici d'hivern, continua anant al Bosc de Can Deu a buscar el Tió i finalitza amb la pràctica d'elaboració i decoració del Tió per la classe.

 

Cost de l’activitat: 9,50 €/persona (IVA inclòs)

Gratuït per als menors de 2 anys

 

Tallers festes tradicionals

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2019-01-16
Durada:
Preu:
Informació extra: