Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

El cicle de cinema 2022-23 de l’Espai Cultura presenta la seva programació íntegrament en català

  • Entre els mesos d’octubre i abril s’han programat set sessions d’animació per a tots els públics
  • El cicle de cinema inclou clàssics de l’animació i planteja una proposta centrada en el cinema com a espai de reflexió pels més petits

L’aposta de l’Espai Cultura pel cinema d’animació continua, un any més, com una de les propostes més destacades dins de la programació familiar de l’Espai Cultura. El cicle 2022-2023, que arrenca aquest mes d’octubre, oferirà una pel·lícula d’animació mensual fins el proper abril. Les pel·lícules, la majoria per a tots els públics, estan orientades a infants i joves.

Durant el curs passat, el cicle d’animació va arribar a més de 500 espectadors sabadellencs tot i les restriccions derivades de la covid dels darrers mesos de 2021. La previsió anual és consolidar el creixement de la programació.

El cicle compta amb set projeccions diferents, que combinen llargmetratges amb conjunts de curtmetratges. Sempre buscant una proposta diferenciadora i fora dels circuits comercials, el cicle d’enguany aglutina un conjunt de pel·lícules que tracten temàtiques com la diversitat, la gestió de les emocions, la família o el respecte vers la natura. La proposta busca que les sessions puguin donar peu a la reflexió més enllà de l’entreteniment, treballant valors com l’empatia i el respecte.

La primera proposta del cicle és la pel·lícula Bon dia, món!, d’Anne-Lise Koehler i Éric Serre, un recorregut per la natura de la mà d’un grup d’animals. La resta de propostes del curs inclou clàssics de l’animació, com Mirai, la meva germana petita, de l’Studio Ghibli, o propostes menys conegudes però igualment atractives, com La mama és pura pluja o Zog i els doctors voladors. Totes les pel·lícules seleccionades es projecten doblades al català el darrer divendres de cada mes a l’Espai Cultura.

A continuació trobareu la llista les pel·lícules projectades amb les seves dates:

  • Dissabte 22 d’octubre: Bon dia, món!
  • Dissabte, 26 de novembre: Zibilia i el poder de les ratlles
  • Dijous, 29 de desembre: La mama és pura pluja
  • Dissabte, 28 de gener: Mirai, la meva germana petita
  • Dissabte, 25 de febrer: La petita Anna i el Tiet Llargarut
  • Dissabte, 25 de març: Supercuc
  • Dissabte, 22 d’abril: Zog i els doctors voladors

La descripció de les projeccions és a: https://www.fundaciosabadell.cat/activitats-cultura/cinema-animacio/