Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

L’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell presenta una exposició amb motiu del 50è aniversari del Museu de la Vida al Camp

  • El 21 d’abril de 1972 es va inaugurar l’Exposició Permanent d’Eines Agrícoles a la masia de Can Deu, remodelada en el Museu de la Vida al Camp el 13 de maig de 2000.
  • El projecte d’activitats pedagògiques s’inicià l’any 1976 i ha anat creixent fins esdevenir el Centre d’Activitats Ambientals de Can Deu, amb més de 40.000 visitants anualment.
  • L’equipament ofereix activitats de coneixement del medi natural i rural a tot tipus de públic: escolars, esplais, famílies, gent gran...
  • L’exposició “Espai Natura. 50 anys de cultura i natura” es podrà veure gratuïtament tots els diumenges en l’horari del Museu fins a mitjans d’octubre d’aquest any.

La Fundació 1859 Caixa Sabadell ha dissenyat una exposició per commemorar el 50è aniversari del Museu de la Vida al Camp i del Centre d’Activitats Ambientals de Can Deu, equipament de referència en els àmbits de la cultura popular tradicional i de l’educació ambiental.

L’exposició es podrà visitar gratuïtament tots els diumenges fins al 16 d’octubre de 2022 a la sala d’exposicions temporals del pati de la masia de Can Deu en l’horari del Museu, de 12:30 a 14:30h.

“Espai Natura. 50 anys de cultura i natura” fa un recorregut per la història de la finca de Can Deu emmarcant-la en el context del rodal agrícola de Sabadell, explica com i perquè es va crear l’actual Museu de la Vida al Camp, l’inici pioner l’any 1976 de les activitats pedagògiques en el que esdevindrà amb el temps l’actual Centre d’Activitats Ambientals i acaba amb la història i futur de l’Espai Natura.

Els textos de l’exposició estan complementats amb fotografies, documents, plànols, estris i eines que ens proporcionen una finestra per acostar-nos al passat i albirar el futur de l’equipament.

Per últim, al canal de youtube de la Fundació s’ha publicat un vídeo amb material fotogràfic i arxivístic extret de l’exposició. El vídeo es pot veure aquí.

 

L’exposició ha estat produïda per la Fundació 1859 Caixa Sabadell i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.


Més informació sobre l’exposició:

https://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura/espai-natura-50-anys-de-cultura-rural/La informació del Museu de la Vida al Camp i les Activitats ambientals es pot trobar a:
hhttp://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura/