Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

El cicle de cinema d'animació de l'Espai Cultura tanca amb xifres similars a abans de la pandèmia

  • Dissabte 28 de maig a les 18 h la projecció de la pel·lícula “Basia, créixer és un embolic!” tanca el cicle de cinema d’animació.
  • Entre els mesos d’octubre i maig s’han programat vuit sessions d’animació per a tots els públics
  • Les projeccions del cicle, íntegrament en català, han atret més de 500 espectadors

 

L’aposta de l’Espai Cultura pel cinema d’animació continua un any més com una de les propostes més destacades de la programació familiar de l’Espai Cultura 1859 Caixa Sabadell. Aquest curs 2021-2022 ha vist el retorn a una programació completa, des del mes d’octubre fins aquest mateix maig, amb unes xifres de participació que es mantenen estables i demostren l’interès del públic sabadellenc per aquest cinema, apropant a més de 500 espectadors durant aquest curs.

 

El cicle ha comptat amb vuit projeccions diferents, algunes de les quals comptaven amb diversos curts o pel·lícules de curta duració com El Cargol i la Balena, que va obrir el cicle i ha estat la pel·lícula amb més espectadors de tot l’any, i altres amb llargmetratges, com Terra Willy, projectada el passat abril. Totes les pel·lícules, pensades per a un públic familiar, i en especial per als més petits, han estat reproduïdes en versió doblada al català. La darrera projecció, “Basia, créixer és un embolic!”, es durà a terme dissabte 28 de maig a les 18 h a l’Espai Cultura.

 

Tot i la incertesa per les restriccions degudes a la COVID-19 durant els primers mesos, el públic va seguir acudint a la cita mensual amb el cinema, que té lloc el darrer dissabte de cada mes a l’Auditori 3, el més gran de l’Espai Cultura i el més fàcilment adaptable a les mesures de seguretat i higiene de l’equipament. La relaxació de les mesures en centres culturals també va permetre, a la segona meitat del cicle, oferir una millor experiència i mantenir l’espai amb un aforament del 100%.

 

Després de l’èxit d’enguany, l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell ja es troba immers en la preparació del cicle del curs 2022-2023, que incorporarà noves propostes mantenint la línia de la oferta actual.