Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

En aquest curs els participants aprendran a utilitzar els principals paràmetres d'una càmera digital en mode manual. Durant el curs coneixeran tant la càmera com la llum, i ho aplicaran a diferents tipus de fotografia, guanyant en fluïdesa i llibertat per fer volar la teva imaginació. No calen coneixements previs per realitzar aquest curs. El taller combina pràctica i teoria per poder entendre la càmera i fer front als dubtes que se'ns generin, i inclou una sessió dedicada al retoc d'imatge, per a poder millorar encara més les nostres preses.

Per a les dues primeres sessions caldrà que els participants portin una càmera rèflex, semireflex o digital que compti amb modes automàtic i manual. Per a la tercera sessió, orientada al retoc d'imatges, caldrà un ordinador.

El taller serà impartit per Mar Alonso (Sabadell, 1997), titulada en disseny gràfic a l'escola d'art de Sant Cugat. Formada en diferents cursos de fotografia, començant amb un curs d'iniciació a l'Escola de Fotografia Mira el 2012 i seguint en diferents àmbits fotogràfics com fotografia nocturna, fotografia de moviment, fotografia de carrer, fotografia narrativa, fotografia de nounat i retoc d'imatge. La vida laboral l'ha portat a conèixer diferents branques de la fotografia, començant per moda, fent col·laboracions amb la botiga de roba Homiar i amb la passarel·la de moda 080, tot seguint amb fotografia esportiva a Sincro Gestió (Natació Sincronitzada). Actualment, i des de 2015, l'especialitat de la Mar és la fotografia de vida: els recents nascuts, els embarassos, famílies i casaments. És una apassionada per crear records d'aquells moments únics.

Durada i dates

3 sessions, de 2:30 h. Dissabtes 19 i 26 de març i 2 d'abril

Preu

60 €

 

Contingut de les sessions

 

Primera sessió (19/03)

- Presentació

- Parts de la càmera

- Diferents tipus de fotografies

- Modes de la càmera: manual/automàtic

 

Segona sessió (26/03)

- Velocitat, diafragma, ISO

- Llum interior artificial / llum exterior natural

- Creació de projecte propi

Tercera sessió (2/04)

- Retoc d'imatges

 

Taller per a majors de 16 anys

Taller de Fotografia

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2022-02-23
Durada:
Preu:
Informació extra: