Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Un conjunt de visions sobre el Japó

 

En el context de la Fira Sakura Matsuri, L'Espai Cultura acull l’exposició fotogràfica Mirades del Japó. Aquesta mostra recull les obres de set fotoperiodistes de prestigi internacional que acostaran les seves particulars mirades sobre el país nipó.

 

Set mirades diferents

 

Gonzalo Azumendi

El veterà fotògraf de viatges Gonzalo Azumendi (Biscaia), col·laborador a nombrosos mitjans de premsa nacionals i internacionals i que ha documentat el Patrimoni Mundial per a la UNESCO presenta Made in Japan, on reflexiona sobre les semblances i les diferències entre els humans i els ximpanzés.

 

Ofelia de Pablo i Javier Zurita

El tàndem format per l'escriptora i videògrafa Ofelia de Pablo (Madrid) i pel fotoperiodista Javier Zurita (Madrid), especialitzat en temàtiques mediambientals i de drets humans, acosten un fragment del seu extens treball Geishas del segle XXI, on exploren el difícil equilibri entre les tradicions mil·lenàries i un món global que engoleix els ritus ancestrals.

Kris Ubach

L'escriptora i fotògrafa catalana especialitzada en viatges i sostenibilitat Kris Ubach (Barcelona), col·laboradora habitual a mitjans com National Geographic, Lonely Planet o Catalunya Ràdio, presenta Mori, el fragment d'un extens assaig fotogràfic on reflexiona sobre les relacions de les persones amb els boscos (reals i metafòrics).

 

Patxi Uriz

El fotògraf i documentalista especialitzat en viatges i gastronomia Patxi Uriz (Navarra), guanyador d'un premi Goya l'any 2006 pel documental Hijos de la Tierra, ens porta un fragment de la seva Kumano, el camí nipó, una exposició fotogràfica en la qual es mostra l'espiritualitat que caracteritza aquesta ruta de peregrinació japonesa mil·lenària i la bellesa dels seus paisatges.

 

Rafa Pérez

El foto-periodista Rafa Pérez (Astúries), acosta imatges amb la proposta Sacerdots Xintoistes, una visió personal sobre aquesta religió que busca la comunió de les persones amb la naturalesa i els kami o divinitats; i que té una gran importància en la cultura japonesa.

Lucas Vallecillos

I el compromès foto-periodista i col·laborador a diversos mitjans de premsa Lucas Vallecillos (Barcelona), ens porta Tòquio al cor, un projecte de llarg recorregut, iniciat el 2005 per una història d'amor i que continua obert en l'actualitat, que indaga i explora com la geografia humana i la física es recreen i interactuen per a configurar aquesta fascinant megalòpoli.

 

La selecció de fotografies que conforma l'exposició Mirades al Japó està emmarcada dins la Fira Sakura de Sabadell, que compta amb diversos actes repartits entre la Fira Sabadell i el mateix Espai Cultura. A la secció Activitats complementàries podreu trobar més informació sobre aquelles que acull el centre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

 

L'activitat està organitzada per:

 

Mirades al Japó

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2022-04-04
Durada:
Preu:
Informació extra: