Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Tornen els concerts familiars a l'Espai Cultura amb Marc Parrot i Eva Armisén, que presentaran el seu nou llibre-disc il·lustrat, en la línia dels dos anteriors publicats: Què m’està passant? i Tots a Taula!. Es tracta de cançons compostes i interpretades per Marc Parrot, les lletres de les quals constitueixen el text del llibre. Les il·lustracions són a càrrec de la pintora Eva Armisén.

Si en les anteriors entregues van tractar temes com les emocions o la relació que tenim amb el menjar, Tinc un paper ens acosta al treball en equip, sobretot a aquelles feines que no es veuen, que no són òbvies però que són vitals perquè alguna cosa funcioni. Per concretar-ho agafen com a punt de partida la producció d’una obra de teatre. Les cançons parlen de la figura de la directora, de l’actor, de la tècnica de llums, del productor… sense oblidar-se, per descomptat, de l’autora de l’obra.

Marc Parrot és un músic i compositor barceloní amb una llarga carrera artística. En aquest temps ha sabut combinar amb destresa diferents facetes de l’àmbit musical. La seva experiència també s’estén a altres disciplines com el teatre musical, la publicitat o l’audiovisual. En destaca la col·laboració, des de l'any 2007, amb el Club Super 3 de Televisió de Catalunya, que li ha valgut el reconeixement de crítica i públic, a més de dos discs d’or i tres de platí.

Eva Armisén és una artista saragossana. Va llicenciar-se en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va completar la seva formació a la Rietveld Akademie d’Amsterdam. La seva obra se centra a capturar la quotidianitat de la vida diària com a quelcom extraordinari; proposa una mirada vital i optimista que ens transporta a un món ple d’emocions. Les tècniques que més utilitza són la pintura i el gravat. El poder de comunicació del seu treball i la seva originalitat l’ha portat a col·laborar en una àmplia varietat de projectes com ara instal·lacions públiques, publicitat, televisió i projectes editorials.

ENTRADES


Preu: 5 €
.

Venda presencial d’entrades a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com.

Marc Parrot & Eva Armisén: «Tinc un paper»

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2019-09-10
Durada:
Preu:
Informació extra: