Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Un fenomen en alça avui dia, el podcasting i la creació audiovisual són avui més accessibles que mai. L’equip necessari i les plataformes disponibles fan la creació i distribució de podcasts senzilla i econòmica.

Aquest taller plantejarà un recorregut per tot el procés de preparació, planificació, execució i difusió d’un podcast. En una primera sessió es treballarà la part creativa del podcasting, des de la concreció d’una idea als elements bàsics del treball radiofònic com el guió i l’escaleta, i es donaran eines i consells per a aprendre a escriure amb la locució com a objectiu.

La segona sessió s’enfocarà a la part tècnica, mostrant diferents realitats de partida en funció del material disponible, des d’un telèfon mòbil a una taula de so i un ordinador, així com els aspectes tècnics bàsics. Els participants podran practicar i provar diferents maneres de realitzar una gravació i com accedir a programari lliure per a fer-ho, així com participar en diferents exercicis de locució.

El taller serà impartit per Adam Peribáñez (Barcelona, 1990), llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un postgrau en Comunicació Corporativa i Imatge de Marca. Actualment és copywriter i dissenyador web a Shuttle Projects i tècnic de comunicació a l'Espai Cultura. Compta amb una àmplia experiència formativa en l'àmbit de la comunicació i ha impartit diverses formacions sobre la temàtica en qüestió i sobre comunicació en general.

 

Durada i dates

2 sessions, de 2 h. Dimarts 3 i 10 de maig de 18 a 20 h

Preu

30 €

 

Taller per a majors de 16 anys

Iniciació al podcasting

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2022-02-23
Durada:
Preu:
Informació extra: