Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar
Descripció de l'activitat

Taller dissenyat per al coneixement del procés tradicional d'elaboració del pa. L'activitat comença a la sala del blat del museu descobrint les feines i eines emprades en el conreu i la collita del blat.

a continuació els alumnes s'apropen al camp de blat , on veuran com és la planta al llarg del seu cicle biològic, utilitzaran un molí natural per a obtenir la seva pròpia farina i visiten la cuina de la masia on descobreixen els espais relacionats amb l'elaboració del pa (pastera, forn,...),. Per últim, dins l'aula els alumnes finalitzen l'activitat elaborant la massa i coent el pa.

Nivells educatius:

Educació primària: 2n i 3r cicles

Objectius:

Apropar-se al coneixement del conreu tradicional del blat i l'elaboració del pa

Competències bàsiques:

Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic

Durada:

2 hores i 30 minuts. Matins del Curs escolar

Capacitat/dia:

màxim de 3 grups/classe amb un màxim de 30 alumnes/classe

Fem pa

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2019-07-19
Durada:
Preu:
Informació extra: