Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Una de les històries més entranyables de tots els temps. De la mà de Mark Osborne, director nominat a l'Oscar per Kung Fu Panda, arriba la primera adaptació animada d'El Petit Príncep, l'obra mestra de l’escriptor Antoine de Saint-Exupéry, un llibre imprescindible que el passat 2018 va complir 75 anys.

La pel·lícula narra l'amistat entre una Nena a la qual la seva exigent mare està preparant per viure en el món dels adults i el seu veí, un ancià Aviador, bondadós i excèntric, que revela a la seva nova amiga un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell va conèixer fa molt temps gràcies al Petit Príncep. Aquí és on comença el viatge màgic i emocional de la Nena a l'univers del Petit Príncep que li porta a retrobar-se amb la seva infància i a acabar comprenent que el més important són les relacions humanes, i que només es veu bé amb el cor perquè l'essencial és invisible als ulls.

Direcció: Mark Osborne.
País: França.
Any: 2015.

Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 106 minuts.
Edat recomanada: Tots els públics.

ENTRADES


Preu: 3 € (menors de 2 anys, gratuït).

Venda presencial d’entrades a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com.

Descomptes:

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

· 20% a socis del Club Natació Sabadell, la Unió Excursionista de Sabadell i el Club Week& Sabadell.

Els descomptes no són acumulables i s’apliquen només sota venda presencial. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu que es beneficia del descompte i aquest s’aplicarà a una única entrada per cada persona acreditada.

El Petit Príncep

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2019-07-05
Durada:
Preu:
Informació extra: