Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar


Satsuki i Mei són dues nenes que es muden amb el seu pare a una nova llar al país, mentre la seva mare es recupera d'una malaltia en un hospital pròxim. Per a la seva sorpresa, aviat descobreixen que comparteixen aquesta casa amb algunes criatures bastant inusuals i amb uns veïns molt estranys, entre ells el Totoro, un esperit del bosc. Quan sorgeixen els problemes, els seus nous amics les ajudaran a redescobrir l'esperança.

El meu veí Totoro és una de les pel·lícules insígnia del famós estudi Ghibli, de l’oscaritzat director Hayao Miyazaki (El viatge de Chihiro, La princesa Mononoke, El castell ambulant...), i del cinema d’animació japonès en general. L'any 2018 la cinta va celebrar el seu 30 aniversari, i va tornar a ser projectada als cinemes d'arreu el món.

Direcció: Hayao Miyazaki.
País: Japó.
Any: 1988.

Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 83 minuts.
Edat recomanada: Tots els públics.

ENTRADES


Preu: 3 € (menors de 2 anys, gratuït).

Venda presencial d’entrades a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com.

Descomptes:

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

· 20% a socis del Club Natació Sabadell, la Unió Excursionista de Sabadell i el Club Week& Sabadell.

Els descomptes no són acumulables i s’apliquen només sota venda presencial. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu que es beneficia del descompte i aquest s’aplicarà a una única entrada per cada persona acreditada.

El meu veí Totoro

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2020-01-03
Durada:
Preu:
Informació extra: