Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge, a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

Direcció: Max Lang i Daniel Snaddon
País: Regne Unit.
Any: 2019.

Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 27 minuts.
Edat recomanada: Tots els públics.

 

Aquest aventura ve acompanyada de tres curtmetratges tocats pel poder del mar:

La pesca miraculosa

En un mar tranquil, un home es troba pescant amb la seva barca. La primera pesca del dia és una sardina, però els objectes que la segueixen són cada cop més absurds i sorprenents.

 

La fulla

Un mariner rep una bonica fulla de tardor d’una nena que li recorda a casa seva. Quant de temps ha estat viatjant? Què hi trobarà quan torni?

 

A l'aigua!

El Chameleon i en Kiwi són una parella ben estranya, però quan s’acosta una gran tempesta, no hi ha lloc per les diferències: s’han d’ajudar per arribar al vaixell que els espera a la costa.

 

Activitat organitzada per la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

ENTRADES

 

Preu: 4 € (menors de 2 anys, gratuït).

Venda presencial d’entrades a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com.

Abonament:

Es troba disponible un abonament per a tota la temporada de cinema d'animació a un cost de 22€, que també es pot comprar en línia a través de Codetickets.

Descomptes:

· 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.

· 10% a socis del Club Natació Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell.

Els descomptes no són acumulables. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu que es beneficia del descompte i aquest s’aplicarà a una única entrada per cada persona acreditada.

El Cargol i la Balena

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2021-07-29
Durada:
Preu:
Informació extra: