Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

El «Club de ciència» és un taller setmanal on els participants fan activitats de ciència diversa des d’una perspectiva divertida, experimental, interactiva i rigorosa, i on cada trimestre tracten una temàtica concreta.

Aquest taller vol despertar en els nens interès sobre el món de la ciència a través de l'experimentació i l'observació directa de tot el que els envolta, així com fomentar el pensament crític amb innovació, creativitat, habilitats emprenedores i pensament complex, amb l'objectiu de potenciar la creativitat, la comunicació, la innovació, les intel·ligències múltiples i l'aprenentatge des del joc.

L'activitat començarà el dijous 6 de juny i es repetirà setmanalment (exceptuant festius i vacances escolars) fins al juny de 2023. El taller comptarà amb una temàtica diferent cada trimestre, que es pot consultar a continuació:

  • Primer trimestre: Biomedicina
  • Segon semestre: Canvi Climàtic
  • Tercer trimestre: Energia

 

El dijous 29 de setembre es realitzarà una sessió gratuïta i oberta a tots els infants que vulguin fer un tastet del taller. Per a aquesta sessió, així com per al club, cal inscripció prèvia.

Horari: dijous de 18 a 19 h.

Edats: de 6 a 9 anys.

Club de ciència

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2019-07-31
Durada:
Preu:
Informació extra: