Skip to content
Accept
Go to footer
Accept
Go to the menu
Accept

Un any més, el diumenge 25 d'octubre de 2020 vam celebrar la Festa BBVA de la Tardor a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell. Però enguany va ser una festa especial: enlloc de venir les famílies a la masia de Can Deu, vam portar la festa a les cases emetent-la per Youtube!

Les famílies, a més podien participar-hi amb els concursos i fent diferents activitats a casa al mateix temps que les estàvem emetent. Però LA FESTA NO S'ACABA DIUMENGE 25 D'OCTURBE: PODEU CONTINUAR GAUDINT-LA consultant els vídeos de les activitats o responent als concursos!

 

VÍDEOS DE LA FESTA BBVA DE LA TARDOR

Al canal de Youtube de la Fundació 1859 Caixa Sabadell podeu veure els vídeos individuals de les activitats i també el vídeo sencer de la 6ª Festa BBVA de la Tardor.

Si voleu saber el programa de la Festa i els materials que us cal preparar per a fer les activitats a casa, cliqueu aquí!

 

CONCURSOS DE LA 6ª FESTA BBVA DE LA TARDOR

Un cop finalitzat el concurs, els guanyadors del sorteig realitzat entre els participants al concurs han estat:

  • nickname “Ruichi”
  • nickname “Miquel el pro”
  • nickname “Sònia”

Podreu trobar totes les respostes als vídeos

del mapa interactiu que també està penjat al web.

D'entre tots els qui participeu en aquest joc es sortejaran 3 vals per a 4 persones per a participar en un dels tallers familiars a Can Deu: la "Visita a la granja", el taller "Fem el Tió de Nadal" o "Busquem els Ous de Pasqua".

Al llarg de la Festa BBVA de la Tardor un cargol tafaner va aparèixer en quatre activitats. Per participar al concurs heu d'omplir el qüestionari marcant les quatre activitats on vau veure el cargol

 

Un cop finalitzat el concurs, el guanyador del sorteig realitzat entre els participants al concurs ha estat:

  • Antonio López Muñoz

Si va anar massa de pressa i s'escapà, recordeu que teniu tots els vídeos de la Festa BBVA de la Tardor penjats al canal de YouTube de la Fundació.

D'entre els qui encerteu i us hagueu inscrit sortejarem un cap de setmana per a 4 persones a l'alberg rural "Lo Molí de Bot", a la Terra Alta.

 

 

 

 

 

Reviu la Festa BBVA de la Tardor.

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2020-10-26
Durada:
Preu:
Informació extra: