Skip to content
Accept
Go to footer
Accept
Go to the menu
Accept
ENGUANY PARTICIPEU DE LA FESTA DES DE CASA!
CONNECTEU-VOS A LA FESTA AL NOSTRE CANAL DE YOUTUBE

 

Benvinguts un any més a la Festa BBVA de Tardor a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell!

 

Aquest any tan insòlit, però, compartirem amb vosaltres una festa un pèl diferent: enlloc que vingueu a la masia de Can Deu, nosaltres us la portem a casa vostra.

Des de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i amb el suport del BBVA hem volgut mantenir l’esperit de la festa que fem cada any però adaptant-la a les noves circumstàncies. És per això que el diumenge 25 d'octubre de 2020 podreu experimentar les mateixes activitats que acostumem a programar cada any i que enguany us oferim completament online. D’aquesta manera la festa s’obre a tothom i la podreu gaudir des d’allà on sigueu.

Podeu descarregar-vos el programa de la Festa BBVA de la Tardor a casa clicant al botó Descarrega més informació.

Al llarg de la festa apareixerà un cargol; si esteu atents quan surti, podreu participar del sorteig d'un cap de setmana per a quatre persones amb activitats a l'alberg rural Lo Molí de Bot, a la Terra Alta!

 

Podeu PARTICIPAR ALS CONCURSOS AQUÍ!!.

 

L'important és participar-hi! Podreu fer-ho fins-i-tot abans de la festa.

 

La Judit Comes, escultora de fruites i hortalisses, ens ha preparat tres dissenys pel seu taller d'Art i Natura i heu de triar el que us agradi: VOTEU quin disseny esculpirà en viu el dia de la festa.

També podeu participar al concurs de preguntes i respostes al Kahoot entre dijous 22 i dimecres 28 d'octubre. Ànims, hi haurà premi a qui tregui millor puntuació!

El dia de la festa, la Castanyera us proposarà que trieu el final d'un conte entre dues opcions que haureu de votar en aquest enllaç.

 

L'actor Òscar Castellví i el periodista Marc Sabater seran els conductors de la Festa que emetrem des del nostre canal de YouTube i, seguint amb l’esperit de la festa, volem que formeu part d’aquesta trobada on donem la benvinguda a la tardor. És per això que us demanem que hi participeu activament enviant els vostres comentaris, preguntes, fotografies, vídeos i tot allò que vulgueu aportar-hi a Instagram, Facebook i Twitter utilitzant el hashtag #festaBBVAtardoracasa

Com què no volem que estigueu tocant-vos el nas, podreu fer algunes activitats simultàniament amb nosaltres!

I si voleu fer les activitats amb nosaltres, us caldrà disposar dels estris i materials necessaris i tenir-los preparats per a quan sigui el moment.

Podeu trobar els llistats dels materials clicant els títols dels tallers:

Taller Fem Panellets

Taller Natura Fem un EriçóTaller Natura Fem una Crema hidratant

Taller Ciència

Taller Carbassa Tots Sants

 

 

Recordeu que...

 

 

 

 

Festa BBVA de la Tardor.

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2020-10-13
Durada:
Preu:
Informació extra: