Skip to content
Accept
Go to footer
Accept
Go to the menu
Accept

Moltes gràcies als qui vau participar de la Festa BBVA de la Primavera!

I tant si hi vau participar com si no, recordeu que podeu reviure la festa sencera i els vídeos de cada activitat al canal de Youtube de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

 

Benvinguts un any més a la Festa BBVA de Primavera a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell!

 

Al matí, de 10:00 a 13:00h:

CONNECTEU-VOS A LA FESTA AL NOSTRE CANAL DE YOUTUBE

Enguany emetrem des de la masia de Can Deu les activitats de la festa: exhibició de vol d'aus rapinyaires, demostració d'habilitat de gossos d'atura, escultures de fusta fetes amb moto-serra, coneixerem animals de la granja i visitarem el museu de la vida al camp, farem un taller de cuina i tallers de natura: farem un captador solari reutilitzarem plàstics.

Cliqueu aquí per descarregar-vos el programa de la Festa BBVA de Primavera

 

I com a novetat, a la tarda, de 18:00 a 19:15h:

CONCERT DE "EL POT PETIT" EN DIRECTE

presencialment només per a les 500 persones que hagin comprat entrada, però si no en teniu no patiu: també l'emetrem en directe per Youtube! L'accés al recinte serà a partir de les 17:15h, no feu tard!

 

Aquest any compartirem amb vosaltres una festa un pèl diferent: enlloc que vingueu a la masia de Can Deu, nosaltres us la portem a casa vostra.

Des de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i amb el suport del BBVA hem volgut mantenir l’esperit de la festa que fem cada any però adaptant-la a les noves circumstàncies. És per això que el diumenge 16 de maig de 2021 podreu experimentar les mateixes activitats que acostumem a programar cada any i que enguany us oferim online. D’aquesta manera la festa s’obre a tothom i la podreu gaudir des d’allà on sigueu.

 

A part de gaudir de la festa també podeu participar al concurs de preguntes i respostes al Kahoot entre dijous 13 i diumenge 23 de maig. Ànims, hi haurà premi a qui tregui millor puntuació!

Al llarg de la festa apareixerà un cargol en quatre moments; si esteu atents quan surti, podreu participar al concurs El cargol tafaner. Entre els qui encerteu quan heu vist el cargol sortejarem un cap de setmana per a quatre persones amb activitats a l'alberg rural Lo Molí de Bot, a la Terra Alta! Teniu temps fins al diumenge 23 de maig.

L'important és participar-hi! Podreu fer-ho fins-i-tot abans i després de la festa.

 

L'actriu Mercè Martínez i el periodista Marc Sabater seran els conductors de la Festa que emetrem des del nostre canal de YouTube i, seguint amb l’esperit de la festa, volem que formeu part d’aquesta trobada on donem la benvinguda a la primavera. És per això que us demanem que hi participeu activament enviant els vostres comentaris, preguntes, fotografies, vídeos i tot allò que vulgueu aportar-hi a Instagram, Facebook i Twitter utilitzant el hashtag #festaBBVAprimavera

Com què no volem que estigueu tocant-vos el nas, podreu fer algunes activitats simultàniament amb nosaltres! Us caldrà disposar dels estris i materials necessaris i tenir-los preparats per a quan sigui el moment.

Podeu trobar els llistats dels materials clicant els títols dels tallers:

Taller Fem un Captador solarTaller Reutilitzem plàsticsTaller de cuina de primavera

 

Recordeu que...

 

 

 

Festa BBVA de la Primavera 2021

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2021-04-27
Durada:
Preu:
Informació extra: