Skip to content
Accept
Go to footer
Accept
Go to the menu
Accept
Amb motiu de la celebració arreu de Catalunya de la festa de Benvinguts a Pagès, a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell organitzem un taller per aprendre a crear un hort urbà a casa.

 

L'activitat està adreçada a un públic amb inquietuds sobre l'horticultura i els productes d'autoconsum sostenibles. Es realitzarà el dissabte 30 desetembre de 2023 d'11:00 a 13:00h. Per a poder-hi participar caldrà fer una reserva prèvia, donat que les places són limitades.

El taller explica les accions que cal fer per tenir un hort urbà del tot viable i productiu. En la primera part presentarem les diferents hortalisses que es poden conrear fàcilment en un balcó, terrassa o pati d'una casa al llarg de tot l'any i també els materials, estris i mètodes necessaris per dur-lo a terme. En la segona part, aprendrem a posar en marxa el nostre hort urbà. També s'inclou una visita a l'hort de la masia de Can Deu.

HORARI: dissabte 30 de setembre d'11 a 13h.

PREU: 15 €/persona. Gratuït per als menors de 2 anys.

RESERVA i COMPRA TICKETS: cal reserva prèvia a codetikets.

 

I diumenge 1 d'octubre, podreu visitar la granja escola de Can Deu

Aquesta activitat vol acostar les famílies al coneixement de la fauna de la granja tradicional en un taller de una hora de durada. Així, podrem tocar i alimentar als animals i descobrirem de prop la seva alimentació, els trets físics més importants, la seva reproducció i l'aprofitament.

HORARI: diumenge 1 d'octubre d'11 a 12h.

PREU: 8,50 €/persona. Gratuït per als menors de 2 anys.

RESERVA i COMPRA TICKETS: cal reserva prèvia a codetikets.

 

 

Benvinguts a Pagès 2023 a Can Deu

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2021-09-17
Durada:
Preu:
Informació extra: