“Volta de roda”, una proposta per viatjar i somiar, el proper espectacle familiar de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

  • La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, presenta l’espectacle “Volta de roda”, a càrrec de la Cia. Chapertons, el proper dissabte 17 d’octubre a les 18.30 h.
  • Humor, imaginació i pneumàtics. Teatre d’objectes. El llenguatge proper i universal de la infància i dels somnis, per a tots els públics.
  • Preu de l’entrada 10 euros. Gratuït per als menors de 4 anys. Descomptes per a diversos col·lectius.
 
La programació familiar de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 està pensada per apropar al públic més menut propostes educatives i de qualitat que els permetin desenvolupar un esperit crític d’una forma lúdica i amena, buscant propostes innovadores i variades.
 
Com a novetat, aquesta temporada, el públic familiar pot gaudir de cinema i espectacles infantils, possibilitant així gaudir d’una oferta variada que posa a l’abast llenguatges diferents i enriquidors.
 
L’espectacle “Volta de Roda”
 
Al fons d’un taller fosc hi ha un munt de rodes i tres mecànics perduts en els seus somnis. Les rodes juguen, parlen i viatgen d’una banda a l’altra del món.
 
Un espectacle que passa com un llibre desplegable, entremaliat i juganer, com un bell àlbum de viatges on es gesticula, es balla i es riu. Un somni que no et deixa indiferent.
 
La Companyia Chapertons
 
El 2 de maig del 1992, els Chapertons (Carles Torrano, Ernest Tarradas i Jordi Bardavio) s’estrenen amb Boom! al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà.  L’espectacle  ha fet més de 1000 representacions!
 
El 3 de febrer del 2007, s’estrena goma gom al Festival les Nez Rouges de Saint Orens (França).
La companyia ha actuat actuat a més de 18 països.
 
Chapertons, amb una dilatada carrera que inclou actuacions arreu del món i que han estat premiats a diversos festivals europeus, esdevenen uns grans mags del riure que ens transporten, amb els seus espectacles, d’una banda a l’altra del planeta.
 
Vídeo
 
Fotos
 
Descarrega arxiu

Entrada creada - , , , .