Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

“Volta de roda”, una proposta per viatjar i somiar, el proper espectacle familiar de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

“Volta de roda”, una proposta per viatjar i somiar, el proper espectacle familiar de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

  • La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, presenta l’espectacle “Volta de roda”, a càrrec de la Cia. Chapertons, el proper dissabte 17 d’octubre a les 18.30 h.
  • Humor, imaginació i pneumàtics. Teatre d’objectes. El llenguatge proper i universal de la infància i dels somnis, per a tots els públics.
  • Preu de l’entrada 10 euros. Gratuït per als menors de 4 anys. Descomptes per a diversos col·lectius.

La programació familiar de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 està pensada per apropar al públic més menut propostes educatives i de qualitat que els permetin desenvolupar un esperit crític d’una forma lúdica i amena, buscant propostes innovadores i variades.

Com a novetat, aquesta temporada, el públic familiar pot gaudir de cinema i espectacles infantils, possibilitant així gaudir d’una oferta variada que posa a l’abast llenguatges diferents i enriquidors.

L’espectacle “Volta de Roda”

Al fons d'un taller fosc hi ha un munt de rodes i tres mecànics perduts en els seus somnis. Les rodes juguen, parlen i viatgen d’una banda a l’altra del món.

Un espectacle que passa com un llibre desplegable, entremaliat i juganer, com un bell àlbum de viatges on es gesticula, es balla i es riu. Un somni que no et deixa indiferent.

La Companyia Chapertons

El 2 de maig del 1992, els Chapertons (Carles Torrano, Ernest Tarradas i Jordi Bardavio) s’estrenen amb Boom! al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. L’espectacle ha fet més de 1000 representacions!

El 3 de febrer del 2007, s’estrena goma gom al Festival les Nez Rouges de Saint Orens (França).

La companyia ha actuat actuat a més de 18 països.

Chapertons, amb una dilatada carrera que inclou actuacions arreu del món i que han estat premiats a diversos festivals europeus, esdevenen uns grans mags del riure que ens transporten, amb els seus espectacles, d'una banda a l'altra del planeta.

Vídeo

http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura/volta-de-roda/

Fotos

https://www.flickr.com/photos/espai_cultura_sabadell/?

Fotos: https://www.flickr.com/photos/espai_cultura_sabadell/albums/72157657982010306Més informació sobre l’activitat:

http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura/volta-de-roda/