Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Torna la Festa BBVA de la Tardor a l’Espai Natura Fundació 1859

  • El 27 d’octubre, de 10 a 15 h, a l’Espai Natura Fundació 1859. Masia de Can Deu, Sabadell.
  • Jornada gratuïta d’oci familiar dedicada als productes agrícoles i forestals de tardor.
  • La Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb el suport de BBVA, organitza la 5ª edició d’aquesta festa popular, que en l’edició de 2017 va atraure més de 6.500 persones.

El diumenge 27 d’octubre de les 10 a les 15 h començarà la Festa BBVA de Tardor de l’Espai Natura Fundació 1859 (Masia de Can Deu. Camí de la masia de Can Deu, 1. Sabadell), el centre ambiental de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, situat al nord de Sabadell, entre Terrassa, Matadepera i Castellar del Vallès.

Organitzada per la Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb el suport de BBVA, aquesta trobada totalment gratuïta de convivència familiar i a l’aire lliure tindrà lloc de 10 a 15 h amb un seguit d’activitats al voltant dels productes agrícoles i forestals d’aquesta època de l’any. Tot i que l’edició de l’any passat va quedar deslluïda per la pluja, la Festa BBVA de la Tardor del 2017 va atraure més de 6.500 persones, essent una de les activitats que més ha crescut en els darrers temps.

 

Jornada lúdica familiar i gratuïta

Entre d’altres activitats hi hauran visites a la granja i al Museu de la Vida al Camp (de 10 a 14 h), activitats per a infants (tallers de natura, la Castanyera conta-contes i jocs autònoms de 10 a 14 h), una exhibició d’escultura amb carbasses (Art i Natura, de 10 a 14 h), concursos de dibuix infantil i de fotografia de la festa (de 10 a 14 h), un mercat de productes agrícoles i forestals (de 10 a 14 h), un espectacle itinerant “La Banda forània” (d’11:30 a 12:30 h) i l’espectacle infantil “senglars i Guillots” a càrrec d’Open Smiles (de 12:30 a 13:30 h).

El tema central de la Festa són els productes agrícoles i forestals de tardor; per això hi haurà un mercat d’aquests productes i un espai gastronòmic amb tasts de platets de tardor.

Totes les activitats que s’hi oferiran són gratuïtes, l’únic servei de pagament de la jornada, opcional, és el tast de productes que costarà 4,00 euros el conjunt de cinc consumicions (existències limitades a 500 tiquets) i el servei de restauració: entrepans de botifarra i begudes.

El programa complet de la festa es pot trobar a:
http://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura/festa-bbva-de-tardor/

 

Concursos de la Festa BBVA de la Tardor

El concurs de dibuix infantil compta amb la col·laboració de la Papereria Paes i estarà obert als infants participants i als escolars de les escoles que realitzen activitats a l’Espai Natura Fundació Sabadell 1859. Els originals es podran lliurar fins al 8 de novembre i els premis es lliuraran el diumenge 17 de novembre a les 12 h a l’Espai Natura.

El concurs de fotografia compta amb la col·laboració de Fotografia Monistrol i Swiss Pro. Estarà obert als participants de la festa, amb una única categoria per a tot tipus de càmera. El període per a participar estarà obert fins al 8 de novembre i l’entrega de premis es realitzarà el diumenge 17 de novembre a les 12 h a l’Espai Natura.

Es poden consultar les bases de les dues convocatòries a:
http://www.fundaciosabadell.cat/activitats-natura/festa-bbva-de-la-tardor/

 

Museu de la Vida al Camp

El museu de la Vida al Camp permet endinsar-nos en el dia a dia dels nostres avis a pagès mitjançant el mobiliari i els estris quotidians i les eines dels conreus. La cuina, la sala i les habitacions, moblades amb peces originals, recreen les estances on es vivia a la masia tradicional, mentre que a les sales de la planta baixa es segueix el cicle agrícola dels principals conreus mediterranis, blat, vinya i olivera) amb les eines, vídeos i fotografies d’època.

Més serveis per als assistents

Les activitats es concentraran als voltants de la casa de pagès i de l’ermita de Sant Vicenç de Verders. S’instal·larà un punt d’informació al pati de la Masia, on es podran recollir programes amb la informació detallada de les activitats.

Entre els serveis que s’hi ofereixen, hi ha un espai per escalfar biberons i canviar bolquers als nadons.

Per als qui vagin a la Festa en cotxe es recomana l’aparcament situat a la carretera Sabadell/Matadepera.

 

Fotos edició Festa BBVA de la Tardor

https://www.flickr.com/photos/espai_cultura_sabadell/albums/72157690326139626

 

Més informació
http://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura/festa-bbva-de-tardor/
espainatura@fundaciosabadell.cat
www.facebook.com/EspaiNaturaSabadell
www.twitter.com/@EspaiNaturaSbd