Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Taller de fotografia amb Tanit Plana

• Taller per potenciar i despertar la creativitat envers la fotografia adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys.
• Aquest taller es programa dins les activitats relacionades amb l’exposició “El país de les emocions”, oberta al públic fins al 5 de maig.
• El taller es realitza en el marc de la col·laboració entre UnnimCaixa i Unnim BBVA.

L’Espai Cultura de Sabadell vol oferir, dins el marc de l’exposició “El p aís de les emocions ”, un taller adreçat a nens i nenes per que jugant i pensant puguin desenvolupar la creativitat treballant amb imatges .

L’objectiu del taller és que ells mateixos descobreixin d’una forma lúdica i reflexiva que darrere de cada imatge hi ha, molt sovint, una construcció més elaborada del que pot semblar a primer cop d’ull.

De mica en mica es proposa anar desgranant i coneixent totes les decisions que es prenen, de forma conscient o no, en fer una fotografia, i així donar als nens i nenes més eines tant a l’hora de crear com a l’hora de llegir imatges.


Les sessions del taller

El taller consta de dues sessions d’una hora i mitja cadascuna, independents entre sí, de manera que els assistents puguin optar per qualsevol sessió. Les sessions seran els dissabtes 20 d’abril i 4 de maig de 11:30 a 13 h. Tots els tallers són amb monitor.

> 20 d’abril - Sessió 1: Històries amb imatges: la narrativa fotogràfica, l'ordre dels factors sí que altera el producte!
En aquesta sessió els participants jugaran a un dòmino molt especial, fet d'imatges, i veuran com la forma i l'ordre en el que es disposen les fitxes, canvia la història final.

> 4 de maig - Sessió 2: L'àlbum familiar i la fàbrica de records.
Amb les noves tecnologies es poden crear móns inventats: trobar-nos amb monstres, recórrer paisatges extraterrestres i crear retrats al·lucinants!

Sobre la tallerista

El taller estarà impartit per la reconeguda fotògrafa professional Tanit Plana, qui a més és professora de fotografia, conductora i directora de diferents projectes educatius vinculats a la fotografia i el cinema (Lartigue, Li Zhensheng, Rineke Dijkstra, Districte 3, Chaplin).


Sobre l’exposició “El país de les emocions”


L’exposició aplega més de 200 fotografies i textos d’escriptors, en un viatge visual i periodístic que submergirà els visitants, amb mirades diferents, en un territori de paisatges variats i ple de contrastos.“El país de les emocions” proposa resseguir el trajecte de la revista "Descobrir Catalunya" al llarg de 150 números, no com una cronologia estricta sinó a través del seu ideari com a publicació de viatges i turisme de proximitat.


L’entrada a l’exposició es gratuïta i es podrà visitar fins al 5 de maig de 2013.
Horaris d’obertura: Dimarts a divendres de 17 a 21h; dissabtes d’11 a 14h i de
17 a 21h; diumenges d’11 a 14h. Dilluns i festius tancat.


Activitat dins l’acord entre Unnim Caixa i Unnim BBVA


El mes d’octubre de 2012, Unnim Caixa i Unnim BBVA van signar un acord de col·laboració permanent, renovable anualment, mitjançant el qual el banc es compromet a donar suport a les activitats més destacades de l’Obra Social d’Unnim Caixa per tal que aquesta entitat pugui continuar realitzant acció social i cultural en els territoris tradicionals de les antigues caixes d’estalvi d’origen.


Més informació:
www.espaiculturasabadell.cat
www.espaicultura@unnim.cat
www.facebook.com/EspaiCulturaSabadell
www.twitter.com/EspaiCulturaSbd