Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Sabadell celebra el Dia Internacional dels Museus

Per vuitè any consecutiu els museus de Sabadell s’uneixen a la celebració del Dia Internacional dels Museus, que es duu a terme anualment el 18 de maig, amb jornades de portes obertes, visites guiades i activitats gratuïtes, per tal que tots els ciutadans i ciutadanes puguin visitar-los.

Cadascun dels museus participants —Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, Museu d’Història de Sabadell, Museu d’Art de Sabadell i Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont— exposarà a partir del dissabte 18 la Joia del Museu: una peça singular de la seva col·lecció que es podrà visitar durant aquest cap de setmana. Alhora, hi haurà jornada de portes obertes per visitar les exposicions de cada institució.

Les Joies del Museu d’enguany:

Davantal d’Auxilio Social de la Josepa de Cambrils

ESPAI CULTURA FUNDACIÓ 1859 CAIXA SABADELL

  1. d’en Font, 25

Art darrera el filat espinós. Josep Rosas i Gustau Vila, Grapa

MUSEU D’ART DE SABADELL

  1. del Doctor Puig, 16

La bicicleta del museu

MUSEU D’HISTÒRIA DE SABADELL

C. de Sant Antoni, 13

Fòssil de l’esquirol volador Miopetaurista neogrivensis

MUSEU DE L’INSTITUT CATALÀ DE PALEONTOLOGIA MIQUEL CRUSAFONT

  1. de l’Escola Industrial, 23

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus se celebra, també el dissabte 18, la Nit dels Museus, durant la qual els museus obriran fins a la mitjanit. La Nit dels Museus té com a objectiu apropar als museus un públic més jove, així com generar una xarxa europea al voltant d’aquest esdeveniment festiu. A Sabadell, a la Nit dels Museus (a les 18 i a les 21 h) es farà l’itinerari «Quatre museus, quatre històries», un recorregut en el qual s’explicaran anècdotes i fets curiosos de cada institució.

Finalment, el diumenge 19 de maig (entre les 11 i les 14 h), al carrer de Sant Antoni es farà una mostra de tallers familiars dels museus participants.