Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Proper dissabte 6 d'abril espectacle Tots a Taula!

El proper 6 d’abril a les 17:30 h, continua la programació d’espectacles familiars a l’Espai Cultura que té l’objectiu d’oferir a les famílies una opció d’oci i divertiment els dissabtes a la tarda al centre de Sabadell i a preus molt assequibles.

El proper espectacle és Tots a Taula! amb el músic Marc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén, on es presenten sis personatges que ens expliquen les seves experiències al voltant del menjar.

Sobre l’espectacle

Algú crida TOTS A TAULA! I comença un món ple de sensacions. A vegades és emocionant. D’altres, un horror. A vegades pot durar hores, i d’altres, tan sols cinc minuts. I és que, en ocasions, menjar és una gran aventura…

Un espectacle amb cançons creades especialment per en Marc Parrot que ens expliquen la història de l’explorador, la llima, el llepafils, els ràpids, el gourmet i la dolça , personatges amb qui sens dubte, petits i grans ens identificarem.

Durant l’espectacle es treballaran les lletres de les cançons amb l’acompanyament d’ il·lustracions realitzades en viu per l’Eva Armisén.

El preu de l’entrada es de 5€ i 3,75€ per a clients d’Unnim BBVA. Entrada gratuïta per a els menors de 2 anys. Les entrades es poden adquirir a través de www.unnimentrades.cat o a l’Espai Cultura abans de l’espectacle o dins l’horari d’obertura de l’equipament. El descompte per a clients d’Unnim BBVA es realitzarà només en les compres a taquilla.

Sobre la programació d’activitats familiars a l’Espai Cultura

Amb aquesta nova programació, l’Espai Cultura vol oferir una opció d’oci i diversió per a compartir en família, amb espectacles de molta qualitat i que sempre ofereixen eines interactives i didàctiques per al públic.

Propers espectacles

El circ Filixic.
Companyia Filigranes
Dissabte 27 d’abril, 17:30 h.
Espectacle de circ amb pallassos, monocicle i malabaristes, amb un taller pràctic de malabars i equilibris.

L’inventor d’il·lusions
D’Enric Magoo
Diumenge 26 de maig a les 12 h
Espectacle de màgia

Activitat dins l’acord entre Unnim Caixa i Unnim BBVA

El mes d’octubre de 2012, Unnim Caixa i Unnim BBVA van signar un acord de col·laboració permanent, renovable anualment, mitjançant el qual el banc es compromet a donar suport a les activitats més destacades de l’Obra Social d’Unnim Caixa per tal que aquesta entitat pugui continuar realitzant acció social i cultural en els territoris tradicionals de les antigues caixes d’estalvi d’origen.