Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Prop de 45.000 pins blancs caiguts

L'episodi de fort vent del passat dimarts 9 de desembre ha causat importants estralls a l'Espai Natura Sabadell, i en especial al Bosc de Can Deu, on el vent ha fet caure prop de 45.000 pins blancs (Pinus halepensis).

Imatges dels efectes de la ventada al Bosc de Can Deu

Des de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 volem agrair l’interès i la preocupació de molts ciutadans pel futur del bosc de Can Deu que han mostrat tot expressant les seves opinions i fins i tot oferint-se a col·laborar en les tasques de recuperació del bosc. En el seu moment, la Fundació comunicarà a tot aquell que vulgui participar-hi quines seran les actuacions en què podran col·laborar si així ho volen.

Per a qualsevol comunicació o consulta, poden adreçar-se al nostre correu electrònic.

Volem recordar a la ciutadania que l’Ajuntament va emetre un comunicat el passat dia 12 segons el qual no està permès l’accés als boscos del rodal pel perill que comporta el desplaçar-se entre els arbres caiguts i per la possibilitat de caiguda de les branques o dels arbres que encara són en peu però greument afectats. Confiem en el bon seny de tothom per tal d’evitar situacions de risc potencial a les persones.

La voluntat de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, propietària de la finca, és que Can Deu pugui regenerar la seva massa forestal i continuï essent un espai per al gaudi dels ciutadans i el contacte amb la natura.

Carta oberta de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 a les entitats i ciutadans de Sabadell