Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

L’Espai Natura Fundació 1859 proposa una nova experiència: tallers i oferta gastronòmica pels caps de setmana

  • Tots els caps de setmana, fins al juliol, s’oferiran nous tallers per a tots els públics a la masia de Can Deu.
  • A l’exterior de la masia quedarà instal·lada una foodtruck que complementarà la nova oferta de tallers.
  • Amb aquesta nova proposta la Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb el suport de BBVA CX, pretén dinamitzar els caps de setmana ampliant el ventall de tallers i oferint una experiència completa amb una proposta gastronòmica molt interessant.


A partir del dissabte 13 d’abril, es podrà gaudir de la nova proposta que la Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb el suport de BBVA CX, oferirà als visitants de l’Espai Natura.

Nous tallers

Durant tots els caps de setmana, fins a finals de juliol, es podrà participar als diferents tallers que amplien l’actual oferta de programació per a tots els públics. Al taller de “La granja en família” i “La visita guiada al Museu de la Vida al Camp” s’hi sumaran nous tallers com “Els ous de Pasqua”, “Fem oli”, “Fem pa”, “La llana”, “Bosc dels sentits” i “L’hort”.

Els tallers es duran a terme els dissabtes i diumenges, a les 11 i a les 12.30 h. El preu del taller de granja continuarà sent de 7 euros per persona i la resta de tallers tindran un cost de 8 euros per persona. Per a tots els tallers, els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta i caldrà fer reserva prèvia.

Per últim, la visita al Museu de la Vida al Camp es realitzarà els diumenges a les 12.30 h i el preu de l’entrada és de 2,50 euros per persona, sent gratuït per als menors de 6 anys.

Col·lectius com clients de BBVA CX i socis de la Unió Excursionista de Sabadell o del Club Natació Sabadell, així com majors de 65 anys, gaudeixen de descomptes en algunes de les activitats.


Oferta gastronòmica: la foodtruck

A banda, quedarà instal·lada de manera permanent una foodtruck que vindrà a arrodonir l’experiència, proposant una oferta gastronòmica variada i molt interessant. Els participants a les activitats gaudiran un descompte especial en els menús que s’hi ofereixen.

Aquest servei de bar-restaurant va a càrrec de Café Chrome.


I al juliol... cinema de muntanya a l’aire lliure

Els dijous de juliol, a les 21.30 h, l’Espai Natura oferirà un cicle de cinema de muntanya amb les pel·lícules que han estat guardonades al Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló. Les projeccions es duran a terme a l’exterior de la masia. El preu de l’entrada serà de 6 euros, que inclourà també una beguda i les crispetes.


Programa complet d’activitats i oferta gastronòmica a:
http://www.fundaciosabadell.cat/wp-content/uploads/2019/03/Viu-un-cap-de-setmana-diferent-a-Espai-Natura.pdf


BBVA CX dona suport a aquesta activitat, ampliant el seu compromís amb l’acció que duu a terme la Fundació 1859 Caixa Sabadell a l’Espai Natura i que inclou altres activitats com les adreçades al públic familiar, el programa pedagògic per a escoles i les accions mediambientals realitzades a l’entorn de la Masia i el bosc de Can Deu.