Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

L’Espai Cultura reobre la temporada de Dissabtes d’espectacle amb l’il·lusionisme del Mag Edgard

  • Torna la programació trimestral d’espectacles familiars amb la màgia d’El somiatruites, que tindrà lloc dissabte dia 18 de novembre a les 20 h.
  • Les entrades ja són a la venda, amb un preu de 12 €. Es poden adquirir al portal codetickets.com, o de manera presencial a l’Espai Cultura amb la possibilitat de gaudir diferents descomptes.

L’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 ens proposa per al proper novembre l’il·lusionisme d’El somiatruites, espectacle de la Cia. Mag Edgard. La cita, que tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a les vuit del vespre, s’emmarca dins la programació de Dissabtes d’espectacle, a través de la qual, cada trimestre la Fundació Antiga Caixa Sabadell ofereix un nou espectacle familiar de gran format.

Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir a través del portal codetickets.com o en venda presencial al mateix Espai Cultura. L’actuació té un preu de 12 euros per entrada, si bé en la venda presencial anticipada es pot gaudir de diferents descomptes que podeu consultar al web de la Fundació i que s’apliquen a diversos col·lectius (aturats, famílies nombroses, jubilats...).

El somiatruites, adreçat a tots els públics, combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant del petit format. Aquest conjunt de sensacions i una acurada posada en escena fan de la proposta un espectacle deliciós.

Amb El somiatruites l'espectador, petit o gran, es submergeix en un món on no hi ha límits per a la imaginació. En paraules del Mag Edgard: «la imaginació és el llapis amb el qual els infants dibuixen les seves millors aventures, on res no és segur i alhora tot és possible! Així és com El somiatruites escriu el més increïble dels miracles a cada representació».

Imatges promocionals:

  1. Cartell: http://www.fundaciosabadell.cat/wp-content/uploads/2017/10/EC-cartell-somiatruites-nov2017.pdf
  2. Fotografies cedides per la Cia. Mag Edgard: http://www.fundaciosabadell.cat/wp-content/uploads/2017/10/fotos-el-somiatruites-mag-edgard.zip

Plana informativa al web de l’Espai Cultura (inclou vídeo promocional): http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura/el-somiatruites/

ENTRADES

Preu: 12€

Venda presencial a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a www.codetickets.com

Descomptes:

  • 15% per compra anticipada (fins diumenge dia 12 de novembre).
  • 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.
  • 20% a socis del Club Natació Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell.
  • 20% a grups superiors a 20 integrants.
  • 50% a menors d’entre 3 i 7 anys.
  • Entrada gratuïta pels menors de 2 anys (sense butaca).

Els descomptes no són acumulables i s’apliquen només sota venda presencial.

Enllaç directe a la venda d’entrades per Codetickets: https://entradas.codetickets.com/entradas/espaiculturafundaciosabdell/online

CIA. MAG EDGARD

http://www.magedgard.com

La Cia. Mag Edgard és una companyia de teatre ubicada a les rodalies de Barcelona, especialitzada en màgia per a tot tipus de públic. Realitza espectacles que abasten un gran ventall de possibilitats, des de produccions de gran format fins a la màgia més intimista.

En vuit anys d'existència a l'escena catalana i espanyola, la companyia gaudeix ja d'una gran reputació i ha sacsejat el món del teatre per a tots els públics amb la inclusió de tècniques de màgia innovadores. Fruit d'aquest procés, l'any 2014 a Càceres, va obtenir el primer premi del Campionat Nacional de Màgia, en l'apartat de grans il·lusions.

Durant aquests anys la companyia ha consolidat una estructura estable de creació, producció i distribució. Amb aquesta, l'il·lusionista Edgard Mauri rep el suport tant artístic com tècnic d'un equip professional que l'acompanya des dels seus inicis.

Abans de crear-se la companyia, Edgard Mauri va formar part de l'elenc del Café-Teatre Llantiol de Barcelona (espai emblemàtic de l'il·lusionisme a la ciutat). Durant dos anys va realitzar més quatre-centes actuacions per la costa catalana i els següents cinc anys els va viure en companyia del Mag Lari, on va completar la seva formació al costat de gent altament qualificada dins del sector.

L´any 2015, representant a Espanya, la Cia. Mag Edgard va quedar en tercera posició a la categoria grans il·lusions amb l'espectacle The Enchanted Wood, dins la competició de la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM). Posteriorment, va obtenir residència al Rei de la Màgia, a Barcelona, on es ha pogut presentar la seva darrera producció Old Time Bakery, un espectacle de gran format que s´endinsa en les dècades dels setanta i vuitanta de segle vint. L´any 2016 ha participat al certàmen Magic Mania de Letònia, quedant en segona posició a la categoria de màgia intimista.

DISSABTES D'ESPECTACLE, UNA PROGRAMACIÓ INCLUSIVA I ACCESSIBLE

La programació Dissabtes d’espectacle, impulsada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, junt amb la programació estable de cinema d’animació i de tallers Mini Innova, configura tota una línia d’actuació orientada al públic familiar que vol apropar, a infants i adults, propostes lúdiques de valor cultural i educatiu. Propostes de qualitat amb voluntat innovadora, que fomentin la inquietud, la creativitat i l’esperit crític dels participants.

Una programació que neix amb la intenció de treballar per l’accessibilitat cultural. D’una banda, mirant de donar cabuda a propostes que siguin novetat a la ciutat o de més difícil accés a través dels circuits comercials. De l’altra, amb un conjunt d’accions a través de les quals la Fundació vol posar el seu gra de sorra per a que cap persona quedi exclosa dels moments d’esbarjo que són indispensables per afavorir un bon desenvolupament i un enfortiment de les relacions familiars i interpersonals.

Parlem, concretament, d’actuacions com són una política de preus accessibles, l’establiment de descomptes per a col·lectius amb un menor poder adquisitiu (aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i famílies monoparentals) i la concreció d’acords de col·laboració amb entitats dels àmbits humanitari i solidari. Com ho són els convenis signats amb la Creu roja de Sabadell i l’Associació Solidària Eulàlia Garriga – Càritas Interparroquial de Sabadell. Col·laboracions a través de les quals la Fundació dóna accés gratuït a les activitats familiars a grups de persones en risc d’exclusió o en situació de pobresa i necessitat, usuàries d’altres programes i serveis de les entitats col·laboradores.