Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Les feines al rodal de Can Deu començaran a partir del 9 de març

A causa de voler acabar d'integrar uns detalls per garantir el millor tractament en les feines forestals, la signatura del contracte amb les empreses forestals s'ha retardat i no es preveu que les feines al rodal de Can Deu comencin abans de dilluns 9 de març. De totes maneres, l'empresa ens comunica que hi dedicarà prou personal i maquinària per haver acabat la feina en tres mesos si no hi ha cap incidència que retardi els treballs (per exemple, un perìode de pluges primaverals).

El passat dissabte 28 de febrer es va dur a terme a l’Espai Natura Sabadell una jornada d’aprenentatge fotogràfic i de sensibilització dels efectes de la ventada del desembre passat als boscos del rodal de Sabadell, organitzada per EcoClics. Es tracta d’un projecte creat per dos fotògrafs de Sabadell que neix amb la finalitat d'oferir coneixements i experiències tot barrejant la fotografia i la natura.

Un tècnic de l’Espai Natura va ensenyar-los l’equipament i fer-los una passejada pel Bosc de Can Deu, on els 9 fotògrafs participants van poder capturar els estralls amb les seves càmeres. Una selecció de les fotografies serà cedida gratuïtament per a l’exposició “El futur del Bosc de Can Deu”, que es preveu inaugurar a mitjans d’abril