Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Imported item 243

Molt bona tarda,


Un cop més, des de l'Espai Cultura volem agraïr-vos l'interès que mostre pels tallers Min Innova la confiança que depositeu en nosaltres. Aprofitant que ja estem a meitat de trimestre ens agradaria donar-vos més detalls sobre una de les novetats que hem preparat per aquesta tardor, que de ben segur despertarà la curoisitat dels infants, i per al qual, a més, us oferim una descompte especial.

Parlem del taller d'Interactius de foto immersiva 360º: per aprendre a crear escenaris virtuals a partir de la fotografia. Un procés força més senzill del que podríem imaginar-nos i per al que no calen equips costosos ni complexos, n'hi ha prou amb un smartphone i vàries aplicacions gratuïtes.

Però, en comptes d'allargar-nos en l'explicació, millor us deixem una mostra real del que es pot aprendre al taller: un senzilla visita virtual que els professors del curs van preparar per a la passada exposició sobre videojocs que vam realitzar aquí a l'Espai Cultura. Cliqueu sobre la imatge per engegar la visita virtual:

Visita virtual il·lustrativa des de Google Street View

Si no veieu la imatge cliqueu aquí. Si voleu veure altres exemples de fotografia esfèrica, us enllacem una galeria creada pel col·lectiu que impartirà el taller.

PORTA UN AMIC I US DESCOMPTEM 10€!Amb la voluntat d'agrair-vos la vostra fidelitat, per aquest nou taller us oferim la següent oferta: si us inscriviu junt amb un amic o amiga, us aplicarem a cadascun una rebaixa de 10€ sobre el preu de la inscripció (-25% de descompte).


PORTA UN AMIC I US DESCOMPTEM 10€!
Amb la voluntat d'agrair-vos la vostra fidelitat, per aquest nou taller us oferIm la següent oferta: si us inscriviu junt amb un amic o amiga, us aplicarem a cadascun una rebaixa de 10€ sobre el preu de la inscripció (-25% de descompte).

DADES DEL TALLER:

INTERACTIUS DE FOTO IMMERSIVA 360º

Dates: Del 17 de novembre a l'1 de desembre
Durada: 3 sessions de 2 hores
Horari: Els divendres a les 18 h
Edats: De 10 a 16
Preu: 40€ (30€ si us inscriviu amb un amic/ga).