Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Exposicions temporals al Museu de la Vida al Camp. Estiu 2017

El Museu de la Vida al Camp ve programant una sèrie d'exposicions temporals que es poden gaudir a la sala annexa del pati de la masia amb l'objectiu de complementar i ampliar l'oferta de continguts per als seus visitants

Actualment tenim dues exposicions que es poden veure els diumenges al matí (excepte a l'agost):

 

- "El Bosc de Can Deu. El temps de la Natura", de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA CX sota la coordinació de la Fundació Bosch i Cardellach.

slider-expo-bosc-can-deu

L'exposició vol contribuir a donar a conèixer el Pla de recuperació

del Bosc de Can Deu complementant el vessant tècnica amb l'artística, gràcies a l'aportació de les aquarel·les d'en Josep Madaula i les escenografies dels personatges "Guoita'ls" creats per en Patxi Ocio Casamartina.

 

Horaris de visita: diumenges des del 23 d'abril al 30 de juliol i del 3 de setembre al 26 de novembre, de 10:30 a 14:30 h. Entrada gratuïta (a l'agost és tancat)

 

- "La història de Capablanca o els defensors de la muntanya" del Servei de Parcs naturals de la Diputació de Barcelona. Exposició cedida per Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i Serra del'Obac.

Foto plafo Capablanca

L'exposició està basada en l'auca d'en Capablanca, el més popular dels bandolers del s. XVII que operava a la Serra de l'Obac i el Coll de Daví. Al Museu de la Vida al Camp l'hem guarnida amb estris del propi museu.

 

Horaris de visita: diumenges des del 9 de juliol al 26 de novembre (tancat a l'agost), al decurs de la visita guiada al Museu (12:30h). Entrada gratuïta