Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Dissabte a la tarda torna el cinema d’animació en català a l’Espai Cultura

  • El proper dissabte 6 d’octubre, l’Espai Cultura reprèn la programació estable de cinema d’animació en català, adreçada a públic familiar.
  • El cicle, que s’estén d’octubre a juny, és de periodicitat mensual i les projeccions tenen lloc a principis de mes, els dissabtes a la tarda (18.30 h), amb un preu d’entrada de 3€.
  • La sessió d’aquest dissabte, que s’ha sumat al programa de la 2a Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell, obrirà el cicle amb el film coreà «Lifi, una gallina tocada de l’ala».

Dissabte 6 d’octubre, a les 18.30 h, amb la projecció del film coreà «Lifi, una gallina tocada de l’ala» es reprèn el cinema d’animació a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, una programació de cinema en català orientat a públic familiar que es manté estable des de 2015.

El cicle, que s’estén d’octubre a juny, és de periodicitat mensual i les projeccions tenen lloc a principis de mes, els dissabtes a la tarda, exceptuant-ne la del mes de gener que, coincidint amb les vacances escolars i la celebració del Dia de Reis, es trasllada a la tarda del dimecres dia 4.

Al web de l’Espai Cultura ja es pot consultar la programació d’octubre a gener i les entrades es poden adquirir a través de la plataforma en línia Codetickets o a la mateixa recepció de l’Espai Cultura, a un preu de 3€ per entrada general. A més, la compra presencial anticipada ofereix descomptes a diversos col·lectius com són les famílies nombroses i monoparentals, les persones aturades o jubilades i les persones sòcies de la Unió Excursionista de Sabadell, el Club Natació Sabadell i el Club Week& Sabadell.

La projecció que obre el cicle aquest mes d’octubre s’ha sumat també al programa de la 2a Mostra Internacional de Cinema de Sabadell. «Lifi, una gallina tocada de l’ala» és una producció coreana de 2011, plena de tendresa, d’amistat i d’aventura. Ens explica la història d’una gallina ponedora que aconsegueix escapar de la granja on era confinada i que perduda enmig de la selva es troba amb un aneguet orfe del que decideix fer-se’n càrrec mentre segueix el seu camí cap a la llibertat.

Amb la programació estable de cine d’animació, la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 vol apropar els infants i les famílies a produccions alternatives, d’estudis independents, que a més de la seva vessant lúdica aportin un valor afegit, tant per la seva qualitat i originalitat o voluntat d’innovació en el gènere, com per la seva dimensió educativa i de foment de l’esperit crític. Es tracta, doncs, d’una aposta per la democratització i l’accessibilitat culturals que atén a les dificultats per accedir a aquesta tipologia de produccions a través dels circuits de cinema més comercial.

Sinopsi de «Lifi, una gallina tocada de l’ala»

Lifi és una gallina ponedora confinada a una granja. Un dia aconsegueix escapar-ne i es refugia a la selva. Allà, per accident, acaba adoptant un ànec que ha quedat orfe. Junts faran un viatge ple d'aventura, a la recerca de la seva llibertat.

Fitxa

Títol original: Dyrene i Hakkebakkeskogen
País: Noruega
Idioma original: Noruec
Any: 2016
Durada: 1h i 15 minuts
Classificació per edats: Apta per a tots els públics
Direcció: Rasmus A. Sivertsen
Guió: Karsten Fullu i Thorbjorn Egner (llibre)
Música: Gaute Storaas
Direcció d’art: Pedri Animation
Cinematografia: Janne Karin Hansen i Morten Skallerud
Productors: Ove Heiborg, Elisabeth Opdal i Eirik Smidesang
Companyies productores: Coproducció de Pedri Animation, Qvisten Animation i Steamheads Studios

- Tràiler en català: https://vimeo.com/105583773

- Pòster: http://www.fundaciosabadell.cat/wp-content/uploads/2018/10/cartell-lifi-catala.jpg

- Properes pel·lícules programades, al web de l’Espai Cultura: http://www.fundaciosabadell.cat/activitats-cultura/dissabtes-de-cinema/

Venda d’entrades

Preu: 3 € (gratuïta per a menors de 2 anys)

Venda presencial, a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia, a www.codetickets.com.

Descomptes:

- 20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.
- 20% a socis del Club Natació Sabadell, la Unió Excursionista de Sabadell i el Club Week& Sabadell.

Els descomptes no són acumulables i s’apliquen només sota venda presencial. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu que es beneficia del descompte i aquest s’aplicarà a una única entrada per cada persona acreditada.