Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

Dijousonors

L’Espai Cultura estrena nova programació musical pròpia que ofereix una visió panoràmica de la creació musical independent a Catalunya.

A partir del febrer, cada segon dijous de mes comença a l’Espai Cultura un cicle de concerts amb artistes que formen part de l’escena més actual a Catalunya.

La programació de 2013 és una proposta del segell discogràfic Bankrobber, pioner a Catalunya i que porta més de deu anys creant i editant música.

Amb aquesta nova línia de programació pròpia, i amb la col·laboració de discogràfiques locals, l’Espai Cultura vol oferir, al centre de la ciutat de Sabadell i amb preus molts accessibles, l’oportunitat de gaudir de primera mà d’alguns dels millors artistes emergents de l’escena catalana.

Els Dijousonors comencen amb el concert del cantautor Isaac Ulam

El primer concert d’aquests Dijousonors serà el proper dijous 14 de febrer a les 19 h a l’Auditori 1 de l’Espai Cultura, amb l’Isaac Ulam. Ulam és un cantautor dels que ja no en queden. És de Blanes, però es diria que surt d’un altre lloc o d’una altra època amb la seva combinació de folk, pop i psicodèlia. Una música aromàtica i mediterrània, que ret homenatge a l'amor en cançons de vegades fosques i altres sorprenentment lluminoses.

Després d'un primer disc, “En els prats més llunyans” (2009), que ostenta la categoria de peça de culte, ara ens ofereix un excel·lent successor, “Murtra”, nova joia d’aquest brillant artesà del folk. “Murtra” editat al 2012 és va presentar al festival BAM de l’any passat amb molt bones crítiques i acceptació per part del públic i de la crítica especialitzada.

Isaac Ulam estarà amb la seva guitarra acompanyat per Cati March (veu), Lluís Bestard (bateria), Alberto Pérez (baix, teclat i veus), i Roman Lays (guitarra i veus).

CD recopilatori d’obsequi

Com a obsequi per tots aquells que comprin la seva entrada, hi haurà un cd de regal produït pel segell Bankrobber i l’Espai Cultura que recull 12 temes dels artistes que formen part d’aquest primer cicle 2013.

El preu de l’entrada es de 4€ anticipada i 5€ a taquilla. Hi ha un abonament de 10€ pels primers tres concerts (Isaac Ulam, Macrobukkake i Espaldamaceta).

Programació cicle Dijousonors

Dijous 14 de febrer – 19: 00 h.
Isaac Ulam
Cantautor dels que ja no en queden. És de Blanes, però es diria que surt d’un altre lloc o d’una altra època. Isaac Ulam ret homenatge a l'amor en cançons de vegades fosques i altres sorprenentment lluminoses.

Dijous 14 de març – 19: 00 h.
Macrobukkake
Macrobukkake no és res del que sembla però alhora ho és tot. No és hip-hop però és hip-hop. No és dub però també és dub. Ni pop. Ni electrònica. Ni jazz caribeny. O pot ser sí.

Dijous 11 d’abril – 19: 00 h.
Espaldamaceta
El tarragoní Espaldamaceta presenta un nou disc amb una nova mutació. Aparca la guitarra de nylon per obrir-se a noves sonoritats i, al capdavant d’un trio elèctric, obrir un ventall de ritmes que transporten les seves cançons a una nova dimensió més hipnòtica, més elèctrica i igual de profunda.

Dijous 9 de maig – 19: 00 h.
STA
STA és un grup de Barcelona que, tenint com a eixos el dub i el punk, utilitza baix, bateria, guitarres, trompetes i diferents efectes, per a barrejar ritmes de Jamaica amb sons de baixa fidelitat i d’altres propers a l’electrònica experimental.

Dijous 13 de juny – 19: 00 h.
Esperit!
Després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Mau Boada se centra en Esperit!, el seu projecte més personal. Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ.

Dijous 11 de juliol – 19: 00 h.
Mates Mates
Cinc nois de la Plana de Vic als quals els hi agrada tant l'ona laietana com el indie-rock, el soroll i les veus boniques, les guitarres elèctriques i els trombons. Aquest any publicaran “Vic to Vic”, un 7 polzades amb el mític cantant anglès Vic Godard.

Venda d’entrades
Anticipades 4€
Taquilla 5€
Abonaments tres primers concerts 10€

Es poden adquirir a través de:
www.unnimentrades.cat
o a l’Espai Cultura dins l’horari d’obertura.

*Cd de regal amb la compra de la entrada finsa exhaurir existències.