Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar

S'amplia l'accessibilitat en transport públic a Can Deu

La masia de Can Deu, a l'Espai Natura Fundació Sabadell 1859 es troba situada al nord de la ciutat i l'accés principal és des del barri de Can Deu, a la cruïlla entre els carrers del Bosc i de la Prada.

masia_exterior

Dijous 20 de juliol de 2017 s'ha ampliat l'accessibilitat a la masia amb transport públic amb la inauguració de la nova estació dels FF.CC de la Generalitat:

Estació Sabadell Parc del Nord (línia Vallès S-2)

FCG Sabdaell Parc Nord

Com arribar a la masia de Can Deu?

 

Amb transport privat: Per l’autopista C-58, sortida Sabadell Centre/Nord, seguir pel lateral en direcció Sabadell Nord i, passant al costat d’una benzinera, baixar per l’Avda. Can Deu, rodejar els blocs del barri pel c/ Bosc fins arribar al c/ de la Prada on hi ha el camí d’accés

Amb transport públic: Renfe R-4, estació Sabadell Nord (Pl. Espanya) i a la sortida agafar l’autobús urbà TUS (línies 1, 2 i 3, tarifes integrades) en direcció Can Deu fins al final de trajecte. FF.CC. Generalitat, línia Vallès S-2, última estació Sabadell Parc del Nord i d’allí 15 minuts a peu. Inter-canviador Renfe/FCG/TUS a Sabadell Nord (Pl. Espanya).

Per accedir al bosc de Can Deu també ho podeu fer des de la Ctra. Sabadell/Matadepera. Hi ha un aparcament de grans dimensions (no vigilat, obert de 8 a 21h) o bé des de l’Àrea de Lleure de Sant Julià d’Altura.

 

Coordenades:

41º 34’ 44.3’’ N

2º 05’ 03.2’’ E