Els espais de la Fundació 1859 Caixa Sabadell han estat escenari de nombrosos actes que han marcat la vida social a Sabadell.

Ara, la Fundació posar a disposició de la ciutadania els seus espais més emblemàtics per a tot tipus d’actes i celebracions.

Si està interessat en el lloguer d’un dels espais, posi’s en contacte amb  nosaltres  al  correu  electrònic  fundacio@fundaciosabadell.cat

 

El patrimoni arquitectònic de la Fundació 1859 Caixa Sabadell està reconegut i distingit per diversos organismes oficials, així doncs, els tres principals equipaments de la Fundació estan protegits pel Pla Especial de Protecció del Patrimoni de Sabadell.

D’altra banda, l’edifici seu de la Fundació i l’Espai Cultura Fundació 1859 estan catalogats com a Patrimoni Cultural Arquitectònic per la Generalitat de Catalunya i formen part de la Ruta Europea del Modernisme.

Per últim, com a part del compromís de la Fundació per donar a conèixer el seu patrimoni els edificis de la Fundació formen part del programa Catalunya Convention Bureau, i tant el Museu de la Vida al Camp a l’Espai Natura Fundació 1859 com els auditoris i aules de l’Espai Cultura Fundació 1859 estan adherits al programa Biosphere, que reconeix els establiments compromesos amb el turisme responsable.

 

Fundació 1859 Caixa Sabadell

Situada al centre de Sabadell, la seu de la Fundació 1859 Caixa Sabadell ofereix una àmplia varietat d'espais singulars per celebrar tot tipus d'actes d'empresa, institucionals i particulars. La versatilitat de les instal·lacions permet escollir l'espai més adequat per a cada acte: des de l'espectacular Saló d'Actes fins a la Sala del Consell o la Sala de la Sagrada Família, ideals per a grups més reduïts, tot a l'edifici modernista, obra de Jeroni Martorell. Annex a l'edifici es troba el jardí, amb un amfiteatre i un gran espai a l'aire lliure on encabir activitats de tota mena.

Espai Cultura

L'Espai Cultura posa a disposició de la ciutadania les seves sales per a activitats lúdiques, socials, culturals i empresarials. Aquestes instal·lacions situades al centre de Sabadell, ofereixen tres auditoris, un amfiteatre a l’aire lliure, un jardí, un saló d’actes i diverses aules, amb tots els equipaments tècnics necessaris per realitzar un ampli ventall d’actes, tant per a empreses com per a particulars.

Espai Natura

L'Espai Natura Sabadell ofereix la possibilitat de llogar diferents espais de la finca de Can Deu per a la celebració d'actes. Ocupa la finca de Can Deu, de 86 hectàrees de superfície agrícola i forestal i està situada al nord de la ciutat, preservada des de 1964, quan va ser adquirida per Caixa Sabadell. Comprèn el bosc de Can Deu, un espai protegit destinat a la conservació del medi i al lleure dels ciutadans, aixóm com la masia de Can Deu documentada des de l'any 1415. Actualment, a la masia es troben el Museu de la Vida al Camp i el Centre d'Educació Ambiental de Can Deu.