La Fundació 1859 Caixa Sabadell ofereix al llarg de tot el curs diverses propostes pedagògiques adreçades a grups d'escolars, abastant tots els cicles de l'educació reglada obligatòria i secundària, entre tot el conjunt d'activitats ofertes.

 

Les activitats pedagògiques que es realitzen a l'Espai Natura Fundació 1859 estan programades per a donar a conèixer el món rural tradicional, la granja, el bosc mediterrani i la sostenibilitat al voltant de la Masia de Can Deu. 
Descarregar PDF: Guia activitats escoles Espai Natura 2023-24

Les activitats pedagògiques que es realitzen a l'Espai Natura Fundació 1859 tenen el suport de BBVA.

 

A l'Espai Cultura Fundació 1859 les escoles trobareu diversitat de propostes lligades al patrimoni arquitectònic de la Fundació, al contingut de les exposicions, tallers d'economia i emprenedoria, càlcul i matemàtiques, de contingut científic i artístic, i tallers de robòtica.
Descarregar PDF: Guia activitats escoles Espai Cultura 2023-24

Les activitats pedagògiques que es duen a terme a l'Espai Cultura Fundació 1859 tenen el suport de la Fundacó Barnola-Vallribera, Sant Josep que beca els grups provinents d'escoles catalogades com de màxima complexitat i també les incloses en el Pla d'Entorn.

 

Oferim la realització d’algunes de les activitats escolars a la pròpia escola.

 

Les activitats pedagògiques que ofereix la Fundació 1859 Caixa Sabadell als seus equipaments estan avalades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des del setembre de 2015, quan es va signar el Conveni de Col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Ensenyament, i la Fundació, per al desenvolupament de projectes educatius.

Logo Segell de Qualitat

Les nostres activitats pedagògiques també han obtingut el Segell de Qualitat del Consell d’Innovació Pedagògica, entitat que es va crear l’any 1991 amb el nom de «Consell de Coordinació Pedagògica» i que el 2017 va decidir canviar-se’l per l’actual. El Consell en si és impulsat per l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona (IMEB). Aquests darrers i el  Departament de Ciències de l’Educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) avalen les nostres activitats pedagògiques.

 

D'altra banda, any rere any, les nostres activitats pedagògiques estan recolzades pel Programa Ciutat i Escola i són ofertes a totes les escoles de Sabadell, les quals poden venir a realitzar diferents activitats de diverses temàtiques. El Programa Ciutat i Escola és un programa d’activitats complementàries adreçades als centres educatius. El programa està format per una xarxa educativa local integrada per 65 entitats, de la qual forma part la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

Les activitats de la Fundació també estan avalades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i apareixen publicades al seu portal Aprèn al Vallès.

Aquest programa pedagògic rep el suport de:

Per tal de tenir informació més detallada de cadascuna d'aquestes propostes, us convidem a descarregar i consultar la Guia d'Activitats Pedagògiques (en format PDF).

Guia activitats escoles Espai Cultura 2023-24

Guia activitats escoles Espai Natura 2023-24

 

Per a facilitar-vos la cerca dels programes pedagògics que us poden semblar més interessants podeu fer servir el cercador que teniu tot seguit.Llistat d'activitats