Salta al contingut

Vols treballar un hort? De l'hort al plat per 1,5€ al dia

Del 2 de gener 2019 al 30 de juny 2023
Masia Can Deu,
Camí de la masia de Can Deu, 1
Sabadell

Telèfon d’informació
93 716 47 81

Vols treballar un hort?
Descripció

 

Horticultura ecològica

Cessió trimestral de parcel·les d'horta

Accés obert a l'espai de l'hort: tots els dies de la setmana.

Presentació

Durant tres mesos, disposareu de la cessió d'ús d'una parcel·la d'hort de 28m2, amb la qual aprendreu a conrear la terra, gaudir del contacte amb la natura i recollir els fruits dels vostres esforços com a pagesos novells. En acabar el trimestre, els usuaris tenen l'opció de prorrogar el contracte un nou trimestre o deixar la parcel·la a disposició d'altres usuaris.

Les parcel·les es dedicaran a la pràctica de l'horticultura ecològica. Els participants podran rebre assessorament virtual, però el segon diumenge de cada mes també disposaran de la presència d'un especialista.

Condicions

Atès que hi ha 30 parcel·les disponibles, les inscripcions es faran per ordre de sol·licitud. Aquestes hauran de fer-se per al trimestre en curs: no es faran reserves a l'avançada per als trimestres següents. En cas de no aconseguir una parcel·la, els sol·licitants entraran en una llista d'espera per suplir baixes eventuals.

Per inscriure's-hi i poder accedir a l'espai dels horts és condició indispensable haver signat el contracte d'ús de la terra que contindrà les condicions completes dels curs i haver pagat l'import del curs.

Conjuntament amb el titular de la parcel·la, podran accedir-hi un màxim de 5 persones sempre i quan les seves dades s'hagin incorporat al contracte: no és permès l'accés a d'altres persones.

No es permetrà l'accés de vehicles motoritzats a la finca. Per a la càrrega i descàrrega es recomana l'ús d'un carretó.

El preu inclou: la cessió d'us de la parcel·la per un trimestre; un punt d'aigua amb comptador; i l'assessorament en horticultura ecològica.

El preu NO inclou (i caldrà pagar-ho complementàriament): el sistema de reg dins la parcel·la; l'aigua de reg consumida; els fems; les canyes i altres serveis a demanda de l'hortolà.

Dades d'interès

Característiques bàsiques

Cessió trimestral d'ús de 30 parcel·les per horticultura ecològica. Assessorament continuat.

Lloc: Espai Natura Sabadell. Masia de Can Deu, Camí de la Masia de Can Deu, s/n. Sabadell

Durada del taller

Tres mesos prorrogables. Al 2022 s'oferirà en quatre períodes: 

1r trimestre: de l'1 de gener al 31 de març. 2n trimestre: de l'1 d'abril al 30 de juny

3r trimestre: de l'1 de juliol al 30 de setembre; 4t trimestre: de l'1 d'octubre al 31 de desembre.

Horari de treball a l'hort i assessorament

L'horari de lliure accés a l'espai dels horts és:

  • de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 h.

  • dissabtes i diumenges de 9:30 a 20:00 h.

Cal tenir en compte, però, que l'espai dels horts i el camí d'accés a la masia NO estan il·luminats. Es recomana accedir-hi només dins el període de llum diurna en horari d'hivern (de novembre a març).

Vols treballar un hort?
Inscripcions

Preu

110,00 €/trimestre.

El preu INCLOU el dret a treballar la terra i l’assessorament. El preu NO INCLOU (i s’hauran de pagar complementàriament) l’aigua de reg, els fems i els serveis de llaurat demanats.

Vols treballar un hort?
Telèfon

93 716 47 81

Vols treballar un hort?
Correu electrònic

espainatura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter