Salta al contingut

Tallers festes tradicionals

Del 16 d'octubre 2022 al 4 d'abril 2023
Masia de Can Deu
Camí de la Masia de Can Deu, 1
Sabadell 08207

Telèfon d’informació
93 725 95 22 ext. 3

Activitat organitzada per:

Patrocina:BBVA CX

Tallers festes tradicionals
Descripció

Cicle de tallers al voltant d’una festa tradicional catalana relacionada amb el món rural que oferim en tres moments puntuals de l'any.

 

Es tracta de tres tallers que segueixen una mateixa dinàmica: una primera part de coneixement de la festa tradicional i les seves arrels rurals, una segona part més lúdica de descoberta dels elements de la festa a la masia i als seus voltants (camps, horts granja i bosc) i una tercera part de taller manual (elaboració dels panellets, fabricació del Tió o decoració dels ous de Pasqua). El taller dels ous de pasqua es realitzarà entre setmana mentre que el dels panellets i el del tió es faran en diumenges al matí. Per a cada jornada es programaran dos tallers consecutius

Són tallers amb places limitades per als que cal fer reserva prèvia.

ÉS UNA ACTIVITAT FAMILIAR, CAL QUE TOTS ELS PARTICIPANTS (adults i nens) DISPOSIN DE LA CORRESPONENT ENTRADA

-   Taller dels Ous de Pasqua: del 2 al 4 d’abril de 2023. s'inicia amb les Festes de Pasqua i l'equinocci de primavera, es continua amb la visita a l'aviram de la granja i la recerca dels ous i finalitza amb la pràctica de decoració dels Ous de Pasqua.

-   Taller dels Panellets: diumenges 16 i 30 d’octubre de 2022. s'inicia amb la Festa de Tots Sants i l'equinocci de tardor, es continua amb el coneixement de l'ametller i les ametlles i finalitza amb la pràctica d'obtenció de farina d'ametlla i elaboració de panellets a l'aula.

-   Taller del Tió de Nadal: diumenges 4, 11 i 18 de desembre de 2022. Taller del Tió de Nadal: s'inicia amb la Festa de Nadal i el solstici d'hivern, continua anant al Bosc de Can Deu a buscar el Tió i finalitza amb la pràctica d'elaboració i decoració del Tió per la classe.

 

Cost de l’activitat: 9,50 €/persona (IVA inclòs)

Gratuït per als menors de 2 anys

 

Tallers festes tradicionals
Inscripcions

Cost de l’activitat: 9,50 €/persona (IVA inclòs)

Gratuït per als menors de 2 anys

ÉS UNA ACTIVITAT FAMILIAR, CAL QUE TOTS ELS PARTICIPANTS (adults i nens) DISPOSIN DE LA CORRESPONENT ENTRADA

Tallers festes tradicionals
Telèfon

93 725 95 22 ext. 3

Tallers festes tradicionals
Correu electrònic

espainatura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter