Salta al contingut

Reviu la Festa BBVA de la Tardor. Accediu als vídeos i concursos de la Festa!

Del 26 d'octubre al 31 de desembre 2020

Telèfon d’informació
93 725 95 22 ext 3

Activitat organitzada per:

Reviu la Festa BBVA de la Tardor.
Descripció

Un any més, el diumenge 25 d'octubre de 2020 vam celebrar la Festa BBVA de la Tardor a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell. Però enguany va ser una festa especial: enlloc de venir les famílies a la masia de Can Deu, vam portar la festa a les cases emetent-la per Youtube!

Les famílies, a més podien participar-hi amb els concursos i fent diferents activitats a casa al mateix temps que les estàvem emetent. Però LA FESTA NO S'ACABA DIUMENGE 25 D'OCTURBE: PODEU CONTINUAR GAUDINT-LA consultant els vídeos de les activitats o responent als concursos!

 

VÍDEOS DE LA FESTA BBVA DE LA TARDOR

Al canal de Youtube de la Fundació 1859 Caixa Sabadell podeu veure els vídeos individuals de les activitats i també el vídeo sencer de la 6ª Festa BBVA de la Tardor.

Si voleu saber el programa de la Festa i els materials que us cal preparar per a fer les activitats a casa, cliqueu aquí!

 

CONCURSOS DE LA 6ª FESTA BBVA DE LA TARDOR

Un cop finalitzat el concurs, els guanyadors del sorteig realitzat entre els participants al concurs han estat:

 • nickname “Ruichi”
 • nickname “Miquel el pro”
 • nickname “Sònia”

Podreu trobar totes les respostes als vídeos 

del mapa interactiu que també està penjat al web.

D'entre tots els qui participeu en aquest joc es sortejaran 3 vals per a 4 persones per a participar en un dels tallers familiars a Can Deu: la "Visita a la granja", el taller "Fem el Tió de Nadal" o "Busquem els Ous de Pasqua".

Al llarg de la Festa BBVA de la Tardor un cargol tafaner va aparèixer en quatre activitats. Per participar al concurs heu d'omplir el qüestionari marcant les quatre activitats on vau veure el cargol

 

Un cop finalitzat el concurs, el guanyador del sorteig realitzat entre els participants al concurs ha estat:

 • Antonio López Muñoz

Si va anar massa de pressa i s'escapà, recordeu que teniu tots els vídeos de la Festa BBVA de la Tardor penjats al canal de YouTube de la Fundació.

D'entre els qui encerteu i us hagueu inscrit sortejarem un cap de setmana per a 4 persones a l'alberg rural "Lo Molí de Bot", a la Terra Alta.

 

 

 

 

 

Reviu la Festa BBVA de la Tardor.
Telèfon

93 725 95 22 ext 3

Reviu la Festa BBVA de la Tardor.
Correu electrònic

espainatura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter