Salta al contingut

Festa BBVA de la Primavera 2021 REVIU LA FESTA A YOUTUBE!

diumenge, 16 de maig 2021 de les 10:00h a les 19:15h
Emissió per Youtube des de la Masia de Can Deu
A la tarda concert en viu i per Youtube

Telèfon d’informació
93 725 95 22 ext. 3

Festa BBVA de la Primavera 2021
Descripció

Moltes gràcies als qui vau participar de la Festa BBVA de la Primavera!

 

I tant si hi vau participar com si no, recordeu que podeu reviure la festa sencera i els vídeos de cada activitat al canal de Youtube de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

 
 

 

Benvinguts un any més a la Festa BBVA de Primavera a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell!

 

Al matí, de 10:00 a 13:00h:

CONNECTEU-VOS A LA FESTA AL NOSTRE CANAL DE YOUTUBE 

Enguany emetrem des de la masia de Can Deu les activitats de la festa: exhibició de vol d'aus rapinyaires, demostració d'habilitat de gossos d'atura, escultures de fusta fetes amb moto-serra, coneixerem animals de la granja i visitarem el museu de la vida al camp, farem un taller de cuina i tallers de natura: farem un captador solari reutilitzarem plàstics.

Cliqueu aquí per descarregar-vos el programa de la Festa BBVA de Primavera

 

I com a novetat, a la tarda, de 18:00 a 19:15h:

CONCERT DE "EL POT PETIT" EN DIRECTE

presencialment només per a les 500 persones que hagin comprat entrada, però si no en teniu no patiu: també l'emetrem en directe per Youtube! L'accés al recinte serà a partir de les 17:15h, no feu tard

 

Aquest any compartirem amb vosaltres una festa un pèl diferent: enlloc que vingueu a la masia de Can Deu, nosaltres us la portem a casa vostra.  

Des de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i amb el suport del BBVA hem volgut mantenir l’esperit de la festa que fem cada any però adaptant-la a les noves circumstàncies. És per això que el diumenge 16 de maig de 2021 podreu experimentar les mateixes activitats que acostumem a programar cada any i que enguany us oferim online. D’aquesta manera la festa s’obre a tothom i la podreu gaudir des d’allà on sigueu. 

 

A part de gaudir de la festa també podeu participar al concurs de preguntes i respostes al Kahoot entre dijous 13 i diumenge 23 de maig. Ànims, hi haurà premi a qui tregui millor puntuació!

Al llarg de la festa apareixerà un cargol en  quatre moments; si esteu atents quan surti, podreu participar al concurs El cargol tafaner. Entre els qui encerteu quan heu vist el cargol sortejarem un cap de setmana per a quatre persones amb activitats a l'alberg rural Lo Molí de Bot, a la Terra Alta! Teniu temps fins al diumenge 23 de maig.

L'important és participar-hi! Podreu fer-ho fins-i-tot abans i després de la festa.

 

L'actriu Mercè Martínez i el periodista Marc Sabater seran els conductors de la Festa que emetrem des del nostre canal de YouTube i, seguint amb l’esperit de la festa, volem que formeu part d’aquesta trobada on donem la benvinguda a la primavera. És per això que us demanem que hi participeu activament enviant els vostres comentaris,  preguntes, fotografies, vídeos i tot allò que vulgueu aportar-hi a Instagram, Facebook i Twitter utilitzant el hashtag #festaBBVAprimavera

Com què no volem que estigueu tocant-vos el nas, podreu fer algunes activitats simultàniament amb nosaltres! Us caldrà disposar dels estris i materials necessaris i tenir-los preparats per a quan sigui el moment.

Podeu trobar els llistats dels materials clicant els títols dels tallers:

  Taller Fem un Captador solar
  Taller Reutilitzem plàstics
  Taller de cuina de primavera

 

Recordeu que...

 

 

 

Festa BBVA de la Primavera 2021
Inscripcions

Les activitats matinals de la Festa BBVA de la Primavera 2021 són gratuïtes.

El concert a la tarda de “El Pot petit” el podeu seguir gratuïtament per Youtube, però si voleu ser-hi presencialment caldrà comprar les entrades a codetickets. IMPORTANT: només podran accedir-hi els qui tinguin entrada.

  • Entrada general al concert: 9,00€

  • Entrada nadons (menys de 2 anys): gratuït

ENTRADES EXHAURIDES, SEGUIU EL CONCERT EN DIRECTE AL NOSTRE YOUTUBE!

Festa BBVA de la Primavera 2021
Telèfon

93 725 95 22 ext. 3

Festa BBVA de la Primavera 2021
Correu electrònic

espainatura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter