Salta al contingut

Exposició "Fotografia del Vallès" d'en Jaume Cusidó

Del 5 de febrer al 30 d'abril 2023 de les 12:30h a les 14:30h
Masia de Can Deu
Camí de la Masia de Can Deu, 1
08207 Sabadell

Telèfon d’informació
93 725 95 22 ext 3

Activitat organitzada per:

Exposició "Fotografia del Vallès"
Descripció

Fotografia del Vallès

Amb motiu de la Festa BBVA de la Tardor, el diumenge 23 d'octubre de 2022 inaugurem a l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell l'exposició temporal "Fotografia del Vallès" d'en Jaume Cusidó, que es podrà visitar lliurement en horari del Museu de la Vida al Camp, els diumenges de febrer a abril de 2023 de 12:30 a 14:30h.

A l'exposició es mostren una vintena de fotografies seleccionades que recullen paisatges del Vallès en moments en els que la llum, els colors i els fenòmens meteorològics omplen de bellesa la plana vallesana.

Les fotografies exposades mostren un Vallès diferent del que acostumem a viure, donant-li una perspectiva màgica a un paisatge on es conjuminen la natura, la meteorologia i les poblacions de manera que, sens dubte, només ens cal dir: com el Vallès no hi ha res!

ENTRADA LLIURE

 

L'autor

Jaume Cusidó i Morral, programador informàtic, fotògraf i educador, és un apassionat de la fotografia, la natura i la meteorologia que sempre està cercant el moment i l'instant adequat per aconseguir la millor imatge.

Especialitzat en captar el moment, la màgia dels llocs i les expressions de la gent, és un entusiasta de les festes populars i de les emocions que transmeten. També està encisat per les tempestes, les sortides de sol, les aurores boreals, la lluna...de tot allò que és màgic de fotografiar.

I com a bon educador, s'il·lusiona per transmetre els seus coneixements als alumnes, inicant-los en la fotografia i en el retoc fotogràfic.

Exposició "Fotografia del Vallès"
Telèfon

93 725 95 22 ext 3

Exposició "Fotografia del Vallès"
Correu electrònic

espainatura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter