Salta al contingut

El bosc dels sentits descoberta sensorial del bosc

Del 26 de setembre 2022 al 22 de juny 2023 de les 10:30 a les 12:30
Masia de Can Deu
Camí de la masia de Can Deu, 1
08207 Sabadell

Telèfon d’informació
93 716 47 81

El bosc dels sentits
Descripció

Descripció de l'activitat

Seguint les pistes que els proporciona un dels habitants del bosc, l'esquirol Oriol, els alumnes iniciaran un itinerari pel bosc amb diferents parades on, mitjançant l'ús dels diferents sentits (tacte, olfacte, oïda, gust i vista), descobriran elements que els permetran treballar la fauna i flora, així com l'aprofitament de diferents productes del bosc.

Els alumnes es dividiran en grups de treball als que es proporcionarà material d'investigació i un quadern de camp per a poder realitzar les diferents proves de l'itinerari. Al llarg del camí també es fa esment de l'efecte de les ventades de desembre de 2014 i de les estratègies per a recuperar el bosc.

Nivells educatius

Educació primària 1r cicle

Educació Especial

Objectius

- Conèixer les característiques bàsiques dels ecosistemes forestals mediterranis mitjançant un descobriment de tipus sensorial

Competències bàsiques

- Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic

Durada

2 hores, matins del curs escolar

Capacitat/dia

Màxim de 2 grups/classe amb un màxim de 30 alumnes per grup

El bosc dels sentits
Inscripcions

Preu:

180,00 €/grup

Descomptes (no acumulables):

-20% escoles de màxima complexitat

-7% en activitats al desembre, gener i febrer

El bosc dels sentits
Telèfon

93 716 47 81

El bosc dels sentits
Correu electrònic

espainatura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter