Salta al contingut

Activitats per a grups Per a col·lectius ja organitzats

Del 25 de juliol 2022 al 31 de juliol 2023
Masia de Can Deu
Camí de la masia de Can Deu, 1
Sabadell 08207

Telèfon d’informació
93 716 47 81

Activitats per a grups
Descripció

 

Activitats concertades per a grups

 

Famílies, gent gran, altres col·lectius...

Per conèixer la granja, el museu o fer pa, oli.

Presentació

Si sou un col·lectiu, també podeu participar de las activitats a l'Espai Natura. Trieu l'activitat que voleu fer i reserveu-la.

Us obrim les portes de la masia i del bosc de Can Deu per a que pugueu realitzar activitats en grup i conèixer aspectes de la vida tradicional al món rural: rodejats dels animals de la granja, a la masia o amb les eines dels coreus del camp.

 

Activitats

 

Horari: Dies laborables i caps de setmana pel matí. Amb reserva prèvia

Visites de 1 hora i 15 minuts. 180,00 €/grup en laborables i 200,00 €/grup en cap de setmana

 • Visitem els animals de granja. Acompanyats d'un guia, coneixerem com són els animals tradicionals de la granja i què s'aprofita d'ells. Durada 1h i 15 min. Màxim de 30 persones/grup. Es poden fer dos grups simultàniament.

 • Visitem el Museu de la vida al Camp. Acompanyats d'un guia, coneixerem com era la vida a la masia tradicional tot veient les estances, els estris domèstics i les eines emprades als conreus. Durada 1h i 15 min. Màxim de 40 persones/grup. Es poden realitzar dos grups simultàniament.   

Tallers de 2 hores 180,00 €/grup laborables i 200,00 €/grup cap de setmana

 • Descobrim com fer pa. Les eines i els processos del conreu tradicional del blat (des de la sembra fins la collita), l'obtenció de la farina i l'elaboració del pa. Durada 2 h. Màxim de 30 persones/grup. Es poden realitzar dos grups simultàniament.

 • Descobrim com fer oli. Les eines i els processos del conreu tradicional de l'olivera (des de la cura dels arbres fins a la collita de les olives), l'obtenció de l'oli i l'elaboració del sabó artesà. Durada 2h. Màxim de 30 persones/grup. Es poden fer dos grups simultàniament.

Activitats per a grups
Inscripcions

Preu:

Visites de 1 hora i 15 minuts (la granja o el Museu): 180,00 €/grup dies laborables i 200,00 €/grup caps de setmana

Tallers de 2 hores (el pa, l’oli o el vi): 180,00 €/grup dies laborables i 200,00 €/grup caps de setmana

Preus por grup, independentment del nombre de participants, sense superar el màxim per a cada activitat.

Activitats per a grups
Telèfon

93 716 47 81

Activitats per a grups
Correu electrònic

espainatura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter