Salta al contingut

Escoles Curs escolar 2023/2024

Del 6 de setembre 2023 al 21 de juny 2024
Masia de Can Deu
Camí de la masia de Can Deu, 1
08207 Sabadell

Telèfon d’informació
93 716 47 81

Escoles
Descripció

Les activitats escolars compten amb la col·laboració de    i el suport de  BBVA unifica su marca en todo el mundo y cambia su logo | BBVA         

 

CURS ESCOLAR 2023-2024 

 

Presentació

 

Les activitats adreçades a escolars estan dissenyades per a grups de fins a 30 alumnes, amb una durada d'entre dues hores i dues hores i mitja. S'oferiran al llarg del curs escolar, els matins de setembre a juny en horari lectiu.

 

Les activitats escolars s'adaptaran als condicionants del Departament d'Educació en quant a la prevenció de la Covid-19.

Aquets curs us oferim un nou recurs educatiu: un mapa interactiu on podreu gaudir dels vídeos que hem preparat de les nostres activitats.

També podeu disposar de vídeos individuals a:
http://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura/nou-canal-de-youtube/

 

Cada activitat està conduïda per un monitor que s'ocupa de les explicacions i de l'animació. En acabar, es proporciona al professor una enquesta d'avaluació i un dossier específic que facilita el treball a l'aula a posteriori, per reforçar els continguts apresos. A part, cada circuit disposa d'un material específic tant per la part teòrica com la pràctica que es realitza.

 

Per tal de facilitar la consulta de la informació, hem agrupat les activitats en cinc àmbits temàtics: circuits de granja, circuits mediambientals, tallers monogràfics, tallers de les festes tradicionals i tallers de sostenibilitat. Les escoles que realitzen un circuit mediambiental o un taller monogràfic pel matí tenen la possibilitat de fer una activitat complementària de coneixement de la granja per la tarda. A l'esquerra (Descarrega més informació) podreu trobar la guia d'activitats pedagògiques amb la informació detallada referent a cadascuna d'elles.

 

Les activitats es desenvolupen a la Masia de Can Deu, Espai Natura Sabadell, Camí de la Masia de Can Deu, 1 Sabadell. Per a les escoles catalogades com de màxima complexitat o incloses dins d'un Pla Educatiu d'Entorn oferim un descompte del 20%.

Descompte d'hivern: si la reserva és per a fer-la entre l'1 de desembre de 2021 i el 28 de febrer de 2022, us aplicarem un descompte del 7% (excepte per l'activitat "Taller del Tió de Nadal).

IMPORTANT: ELS DESCOMPTES NO SÓN ACUMULATIUS

 

Recordeu que també podeu contractar les activitats pedagògiques adreçades a escoles a l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Escoles
Inscripcions

Preus per al curs 2023/24

Circuits, tallers monogràfics i tallers de sostenibilitat: 184,00 €/grup

Circuits de granja:

– Els animals de la Granja i l’hort: 224,00 €/grup

– Els animals de la granja: 173,00 €/grup

– Coneguem els animals de la granja (activitat complementària de tarda, únicament si s’ha reservat un taller matinal): 65,00 €/grup

Tallers de les Festes Tradicionals: 173,00 €/grup

Descomptes:

ELS DESCOMPTES NO SÓN ACUMULATIUS

Escoles de màxima complexitat/ Pla Educatiu d’Entorn:  -20%

Activitats a realitzar entre desembre i febrer: -7% (excepte Taller del Tió de Nadal)

 

Escoles
Telèfon

93 716 47 81

Escoles
Correu electrònic

visitesen@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter