El món rural tradicional, tal com havia perviscut fins a l’inici del segle XX, ha desaparegut. Els canvis socials i tecnològics ens han portat una agricultura tecnificada i han fet que la nostra societat s’allunyi del món rural.

A través del Museu de la Vida al Camp i la Masia de Can Deu us proposem un retrobament amb el món rural tot visitant la masia tradicional: les habitacions, els estris de la vida quotidiana i les eines del treball al camp.

masia can deu

El Museu permet recrear la vida quotidiana a la masia, a través de les estances (cuina, sala i dormitoris) moblades amb estris quotidians i les feines que es feien al camp i esdevé una atractiva mostra didàctica del món rural tradicional.

Les eines estan exposades a les sales dela planta baixa, agrupades pels conreus del blat, la vinya i l’olivera i acompanyades de filmacions, fotografies i textos en són testimoni, amb un tercer espai separat que se centra en les activitats forestals i estris relacionats amb el transport.

El Museu de la Vida al Camp és obert al públic general els diumenges (excepte agost) de 12:30 a 14:30, mentre que les visites per a grups organitzats s’han de concertar prèviament.

museu_vida_camp_retall