Salta al contingut

Zibila i el poder de les ratlles

dissabte, 3 de desembre 2022 a les 18 h
Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Zibila i el poder de les ratlles
Descripció

La Zibila és una zebra adoptada per una família de cavalls. En el seu primer dia d’escola, els seus companys la tracten diferent i se’n riuen d’ella per tenir ratlles, però gràcies a una gran aventura amb el seu amic Carino recuperarà la seva confiança.

Vine a conèixer la Zibila i el poder de les seves ratlles! Una història acompanyada de tres curtmetratges per celebrar la diversitat.

Direcció Isabelle Favez,Benoît Chieux, Marc Riba i Anna Solanas, Marina Svojíková
País França, Espanya i Bèlgica
Any 2019
Durada 55 minuts
Edat: Tots els públics

 

A la pestanya "INSCRIPCIONS" trobareu informació sobre les entrades i l'enllaç per adquirir-les.

Zibila i el poder de les ratlles
Inscripcions

 

Preu: 4 € (menors de 2 anys, gratuït).

Venda presencial d’entrades a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com.

Abonament:

Es troba disponible un abonament per a tota la temporada de cinema d’animació a un cost de 19’5 €, que també es pot comprar en línia a través de Codetickets.

Zibila i el poder de les ratlles
Telèfon

93 728 66 50

Zibila i el poder de les ratlles
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter