Salta al contingut

Xerrada sobre monedes complementàries

dimecres, 30 de març 2022 de les 19 h a les 20 h
Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Xerrada sobre monedes complementàries
Descripció

El dia 30 de març a les 19 h l’Espai Cultura ha programat una xerrada a càrrec d’August Corrons, professor d’Economia i empresa a la UOC i membre de l’Observatori de la Moneda Complementària. En aquest acte, que serveix de cloenda per a l'exposició, August Corrons ens parlarà sobre l'experiència actual de les monedes complementàries i el seu funcionament i impacte.

L’Observatori de la Moneda Complementària (OMC) neix el novembre del 2019 en forma de projecte singular impulsat per Coodin, La COOPmunitat, Learning by Doing i el programa Aracoop d’Economia Social, promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i finançat pel Ministerio de Trabajo y Economía Social del Govern d’Espanya.

L'entrada al taller és gratuïta, però requereix inscripció prèvia, que es pot realitzar contactant amb l'Espai Cultura.

Xerrada sobre monedes complementàries
Inscripcions

Inscripció gratuïta amb reserva.

 

Per telèfon: 93 725 95 22 (extensió 2) 

Per correu electrònic: espaicultura@fundaciosabadell.cat

Xerrada sobre monedes complementàries
Telèfon

93 728 66 50

Xerrada sobre monedes complementàries
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter