Salta al contingut

Visita comentada a l'exposició Press Start

diumenge, 2 de juliol 2017 a les 12 h Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon de reserva/venda:
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

Visita comentada a l'exposició Press Start
Descripció

IMG_8392Al llarg del recorregut per tota l'exposició, en Daniel Velasco, co-comissari de Press Start, ens ampliarà conceptes, detalls i anècdotes en relació a alguns dels elements en que la mostra posa el focus d'atenció.

Ens parlarà sobre la idea d'interacció entre humans i màquines i com ha evolucionat. Ens explicarà com va ser l'aparició dels primers ordinadors i consoles i quines innovacions han suposat, a cada moment, els salts evolutius més destacables en aquesta història de la tecnologies digitals, fins arribar al moment present. Finalment, ens parlarà també del que ja podem preveure per a les properes dècades, tot atenent als esforços actuals de seguir desenvolupant innovacions recents que ja fem servir, com ara les tecnologies tàctils o la realitat augmentada i la realitat virtual.

Visita gratuïta i apta per a tots els públics.

 

Visita comentada a l'exposició Press Start
Telèfon

93 728 66 50

Visita comentada a l'exposició Press Start
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter