Salta al contingut

Videojocs i Littlebits Taller familiar

dissabte, 25 de març 2017 a les 11:30h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Videojocs i Littlebits
Descripció

 

.....Taller familiar.....

Els pares o tutors de l'infant han d'assistir al taller i participen de la dinàmica.

Crearem autòmats, tot combinant manualitats i components Littlebits (petits blocs imantats que ens permeten crear circuits electrònics sense soldadures). Construirem aquests autòmats en paper, a partir de retallables de figures amb volum, de personatges de videojocs ben coneguts, i els hi donarem vida gràcies als Littlebits!

El taller, doncs, es divideix en dues parts. Primer farem la construcció de la figura i, un cop muntada, ens centrarem a investigar i practicar amb els Littlebits, per a veure quin és el circuit que més ens interessa crear per fer moure el nostre autòmat de paper. 

Durada: 2 hores.

Edats: De 9 a 12.


Aquest taller s'emmarca en el programa d'activitats complementàries a l'exposició en curs Press Start sobre la història del videojoc.

Videojocs i Littlebits
Inscripcions

El taller requereix inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic (podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon).

Preu: 10€

Videojocs i Littlebits
Telèfon

93 728 66 50

Videojocs i Littlebits
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter