Salta al contingut

Fem un videojoc online: space shooter

Del 12 al 19 de març 2021 a les 18 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

Fem un videojoc online: space shooter
Descripció

Els videojocs del gènere space shooter —també coneguts com a shoot 'em up o, simplement, «marcianets»— són aquells jocs de disparar en què el jugador pilota una nau que viatja per l'espai exterior.

El taller està centrat, d'una banda, en el procés creatiu d'un videojoc del gènere esmentat i, de l'altra, en la dinàmica de compartir el resultat amb els companys de l'aula i a la xarxa. Els jocs es creen en una plataforma d'Internet (Sploder), gratuïta i especialment pensada per als infants.

El fet d'incloure a l'aula l'experimentació amb els jocs creats pels companys respon a la voluntat que els participants visquin també l'experiència de fer de beta tester. És a dir, ajudar en el desenvolupament del joc d'un altre posant a prova una de les primeres versions, per detectar possibles errors o suggerir millores. Aquesta és una part indispensable del procés creatiu dels videojocs professionals i del de qualsevol aplicació informàtica.

 

Durada: 2 sessions de 2 hores.

Horari: divendres de 18 a 20 h.

Edats: de 9 a 13 anys.

Requeriments
Per realitzar el taller els participants crearan a classe un perfil d'usuari de la plataforma Sploder. Aquest procés d'alta requereix que els participants disposin d'una adreça electrònica per associar-la al nou compte d'usuari d'Sploder.

 

Indicacions per a extraescolars

Fem un videojoc online: space shooter
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant aquest formulari.

Preu: 20.

Descomptes

Si t’apuntes a aquest taller amb una amiga o amic, tots dos gaudireu d’un 10% de descompte en el preu del taller.

Fem un videojoc online: space shooter
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Fem un videojoc online: space shooter
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter