Salta al contingut

Tortell de Reis

Del 4 al 5 de gener 2019 a les 18 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Tortell de Reis
Descripció

destacada-webEC-taller-tortell-reisUn taller de cuina creativa i saludable per a infants, centrat en la preparació de dues receptes dolces. D'una banda, el tradicional tortell del Dia de Reis com a protagonista principal i de l'altra, una segona recepta de postres ideal per acompanyar qualsevol dinar  de celebració familiar. Els infants cuinaran ells mateixos les dues receptes que la professora els hi explicarà pas a pas i amb detall, així com també els ajudarà al llarg de tot el procés.

D'igual manera, durant l'elaboració d'aquests dolços, s'aniran introduint alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.


Durada: 2 hores

Edats: de 5 a 12

Si l'infant pateix al·lèrgies, intoleràncies o altres afeccions alimentàries, consulteu-nos abans la viabilitat de que realitzi el taller.

Tortell de Reis
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu o telèfon.

Preu: 16 €

Tortell de Reis
Telèfon

93 728 66 50

Tortell de Reis
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter